Komentari (324)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I babpo ti je govori da nece dat pola dio bosne pa sad Republika Srpska ponosno egzistira trecu deceniju,23% je dovoljno gdje pitaju takvi kao ti
Oni to ne sanjaju. Gotovo sve firme im imaju predznak HB
To samo znači da je vrijeme da se poradi na de-radikalizaciji hrvata, po njihovoj politici da se zaključiti da su šovinisti i vjerski ekstremisti, a takvi nisu dobrodošli u BIH.
Pa Alija je pristao na tri republike. Sve ostalo je naknadna pamet.
Čmarkir Izmetbegović dao izjavu. Bit će kako europa kaže. Ne sanjaj ti RBiH, jer je neće biti. :)
Neka traze tu u hrvaskoj i njemackoj
a vi ndh-ovci bojkotujte izbore, to vam je najbolje. da vas se kurtališemo, kad već niste u zatvoru zahvaljujući ovom bakiru.
Ja sam za Herceg Bosnu. Iz Živinica, Musliman sam. Sve što SDA kaže, ja sam kontra. Mu pleme ko više glasa za ove seljačine smrdljive iz pokislog sela banovića u Živinicama i u Tuzli.
Ma pusti ublehaše najbolje žive u Bosni to tvrdim iz prve ruke ,Hrvati i ne bi Herceg Bosnu samo sto to forsira Covic koji je u početku kraja kao i Dodik ,standard života je vrhunski većina hrvatskog življa ima svoje kuće imaju po 2 3 auta ,svi su zaposleni,imaju hr pasos mogu kad požele u Njemačku Itd kakva ugroženost
SDA grobar BiH.
Ko se sjeca rata znati Ce da uhahe uvjek noz u ledza zabiju kao i sad ali ima nas koji nismo zaboravili kako su podmukli pa hvala bogu spremno cekamo ko je mislio da Ce drugačije da bude grdno se prevario.
Kako neko moze misliti da se mirnim putem moze postici ndsto sto nije moglo ni ratom?
Jel te sramota ID Alije I. kad mi brišeš njegove navode?!
Žućo uzmi pušku, a ne skrivat se u trezoru, usro usrani
Uzmi je ti crni ante, Bošnjaci nemaju razloga za ratovanje, kao i svaki predhodni put, mi imamo samo reakcionarski otpor na vaš fašizam.
Žućo uzmi pušku, a ne skrivat se u trezoru, usro usrani
U crno si nas zavio nasljednice .
U gradjanskoj FBiH bice kako mi iz SDA kazemo 😁