Komentari (145)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
30 g je i pred vama dan rs-a pa ste sutili...
Zašto Osmaši ne reaguju. Nije mi jasno 😎
Nije, oni su učinili da se proglasi neustavnim. sad nije do stranke nego do tužilaštva
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bošnjaci uvijek čekaju da netko za njih nešto učini. Izborite se za sebe ako vam se ovo ne sviđa!
SDA nema sta da porucuje bilo kome, mogu se medjusobno pozivati na iftare i olajavati sve oni koji nisu SDA. To rade vec 25 godina. Uz to, povremeno se da koji ustupak Covicu da bi Sebija ostala direktorica bez diplome, Dodiku se omoguci da malo lakse pljacka...i to je to. Alijin doprinos je postojaje rs, a Bakirov da nas navikne na izdaju.
Ko je potpisao RS taj je kriv pored ovih napaćenih bijednika iz manjeg entiteta.
SDA je uveliko doprinijela danu rs od samog potpisivanja daytonskog sporazuma
Rs je nastala na Genocidu zlocinu
To su Bake tvoji dugogodišnji koalicioni partneri,spasavso si ih i davao im pare iz budžeta KS ,hebali te oni a ti njih
Zar niste vi i DF u vlasti sa SNSD-om? To su vasi koalicioni partneri, a jos uvijek ste vlast pa - sprijecite 😏
Danas je 08.01.2023 godina.Molim da mi neko objasni koja je koalicija danas na vlasti:SDA,DF,HDZ,SNDS ili OSMICA,HDZ,SNDS.Tko treba da reaguje i koja koalicija je odgovorna za sutrašnje obilježavanje Dana RS,da bi mi botovi znali koga da napadamo.Pozdrav.
Država pvo, država ono, apsi sve što su protv države. Pljiz heljp, pljiz država.
Da li je moguce da se o neustavnom danu dize halabuka samo par dana a onda se ostalih 350 dana ne spominje . Suti se i ne raspravlja . Niko da o tome insistira cijelu godinu pa i dvije tri itd sve do ukinuca toga dana . Ali kako izgleda prije ce izdahnut BiH nego taj dan .
Ko prizna i potpisa Entitet Republika Srpska?🤔
Jarane ima li ove trojke da ista kaze zine,demantuje,pomogne.Jarane valjaju se u blatu koje su sami napravili.Bljak kako su samo prevarili glasace al ide taj raspad brzo.Samo sute i ko hinje podvijaju rep i glavu.Pa jel vam dodo i dnk nacrto jadovi jadni.
Sad ce Sejdo promptno reagirati jednom apelacijom🤭
Uhljebi SDA sa komentarima naprijed, ostali stoj. Ovo je bezobrazluk i pokazatelj kakav su šugav i licemjeran narod u ovih 30 godina nacinalisti napravili.
Dok se komsije naoruzavaju, za SDA su bile bitno diplome, respiratori, Asimi, Trace, Zukići, Kuke, Genjci, itd.
Hoce evo samo sto nisu. Koje jbn naivcine