Komentari (133)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Steta sto i mi nemamo jednog Kurtija da pokaze bagri kako se to radi
Njiva niksic je upravo poklonio Dodiku 100 miliona KM u raspodjeli PDVa koju ce gradjani FBiH morati vracati!
@Trojkas567 raspodjela ne znači kredit to je već u državnom proračunu, to smo već dali. nemoj pisat komentare dok se ne naučiš osnovama, imaš brzi kurs SDA rječnika, tamo možeš naći ispravan način provlačenja šupljih priča.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Bilo bi pametno da eufor izađe jer može doći do incidenata. Pijana glava uradi svašta a magistrala u Doboju je žila kucavica za državu. Neko iz kolone može prigovoriti a pijani dodikovac je budala sama po sebi.
U Doboju nemoze a kad nasa stoka blokira u Nemili to je ok? Valjda je Nemila dobra jer nema obilaznice.
kaze EUFOR da im se niste obratili ?
A ko ste vi da tražite??? Valjda imaju institucije za to. Malo politikanstva??? Sram vas bilo!
Na terenu je isto kao kad zenicki rudari blokiraju saobracaj, simbolika je veca. Bosnjaci ne budite glupi l, ne pridajite znacaja budalama. Mediji su odron, njima ovakve situacije sluze da potpire narod samo.
Sto trazite od eufor-a da intervenise imate sipu nek rastjera taj cirkus...
Mrs
SDA krezubice nemaju pravo glasa, 3x godina, i sada nesto ... pm
Samo vi zaustavljajte saobracaj. Ovi sto slikaju ne slikaju svi za facebook. Kad dobijes odbijenicu za vizu, za kredit, za posao itd ne pitaj se zasto.
🤣
Neko da baci bombu na tim protestima na entitetskoj liniji i eto problema
Trebali smo se skupiti da platimo 5-6 voma za odvod kanalizacije i samo ih poredat pored linije i one usise okrenut prema njima, nista vise
Samo vi protestvujte niko vam ne brani, nemojte nas zamarati s tim. Mi imamo pametnijeg posla radimo, zaradjujemo uzivamo u zivotu, sirotinja se bavi tim okupljanjima.
Eno na nekim portalima kruze price da je general Prevljak kupio kucu u Istanbulu i da tamo živi a svoju ogromnu vilu na Ilidzi izdaje.Sto li Boze?
fildžanisti bi opet nekakve sukobe,rs je upravo njihov produkt i dodikovci samo izvode folklor koji im je dejton omogućio,svoj na svome
Đikanski ustanak
Pa ovaj rudonja vrijedja cijeli svijet i nitko mu ne moze nista to je neshvatljivo ni nasi ni bilo tko. Ali i nasi pametuju kad kazu otkaze ce podijelit radnicima iz manjeg entiteta pa to ispade da smo mi Svicarska a oni Banglades. Mozda i jesmo Svicarska za njih ali .ebo Svicarsku u kojoj ce za par godina ostati samo starci. Znaci istina je malo drugacije