Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako su Ševe ubile mu porodicu, sin mu o tome pisao ne znam kako moze onda koalirati sa SDA!?
moze za fotelju sto?
Istocni Mostar gdje vlada SDA mafijoza zadnjih 30 godina su pretvorili stari grad u takvu septicku jamu, to zna svako ko je malo upoznatiji u situaciju u Mostaru. Krade se na svakom koraku kako od drzave tako i od turista, racun niko ne izdaje, kafice, restorane drze lokalni mocnici, narko dileri i svodnici. Uzurpirali su se obalu sa svojim gumenim camcima koje vozaju djeca maloljetnici, pitanje vremena kad ce se neka katastrofa desiti.
HDZ i SDA su iste! Obje stranke zive od utjerivanja straha u obican narod, nepotizma i kradje..
to je trebalo odavno uradit bravo za komandanta Sefera i SDA 💚🇧🇦
Znaci BPS i Zeleni u Mostaru imaju ukupno jednog clana. Omer M. je predsjednik i jedini clan BPS Mostar, a Zeleni samo postoje na papiru, nemaju nijednog clana.
Tamo u Mostaru tačnije prije kod Konjica putevi puni rupa nema rasvjete vrijeme definitivno stalo ali ne žalim jer glasaju za sda koja nas je unazadilia ko niko i najveći nam je dušmanin
Hahahaha koji skup etnobiznismena. Ne znam koji k SDA i HDZ ne koaliraju. Jednaki mentalni sklop, plaše narod “onim drugima”, dijele međusobno funkcije…
Jedino valja ova zadnja rečenica, da znamo kad će.
Cudna jada od Mostara grada kad vidi ko s njim vlada.
Ljudi bez obraza i časti
SDA oko sebe skuplja male i nebitne stranke da pokupi i to malo glasova na racun patriotizma a nadaju se poslje izbora sigurnoj koaliciji sa SBIH, DF I NES.
SDA ode gdje joj je i mjesto, među male i nebitne stranke. Isto se desilo sa SDS-on i isto želim HDZ-u i SNSD-u. amin
Jos jedan cijlus ako zijane oni ce medjusobno izjesti
SDA je fakat smijeshna stranka okupljena oko lopova i 20 porodica koje su lezale u zatvorima
Hvala preletačima pa očistiše SDA od kriminala i prevaranata.
Šta to sebi dozvoli sfere ako je ovo istina
A sta je sa strankama SBIH, NES I DF, bezbeli su vas odkantali pa skupljate samo one koji ce vas slusati kao i SNSD i HDZ.