Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva energetska stabilnost.. 80% BiH nema plinovoda.. grijemo se k'o u ranom srednjem vjeku, sve na drva i cumur... nova vlast, samo gradite ne slusajte ove SDA lopine, njihovo je proslo
Znači nova strategija Trojkaških podguznih muha je uvjeriti Bošnjake da ne postoji plin ni plinovod u BiH i stoga je sasvim OK da izdajnička trojka preda kontrolu nas nepostojećim plinovodom Srbiji.
Šta bi sa blokom 7 u Tuzli? TE u Banovićima kad je Bakir obećavo milion hiljadarki ? Ko je doveo rudnike u FBiH do stanja raspada,rudnik u Banovićima dao u amanet Kuki itd. ? Vjerovatno Šmit i trojka.
Sad rudnik opet ide kuki cijena glasa elzine piric
A do sada ti RS nije kontrolisao ? Ma daj. Vec treba da se radi, gradi , i dovest plin u sto vise djelova BiH
K M E
Koliko znam nije problem plin i gasovod s koje strane dolazi, već firma koja će upravljati time. Činjenica je da entiteti žele da osnuju svoje firme i da bude u njihovom vlasništvu, čime bi zaobišli državu BiH. E sad je tu povuci-potegni
Sto kmece sad nemaju vlast nemaju love😀
Rizikujem da ću biti opet banovan,kao i mnogo puta do sada,a zašto?! Zato što govorim i pišem istinu a to danas nije poželjno izgleda,a i ne uklapam se u uređivačku politiku portala!!Živi mi bili i vidimo se 9.maja,u što većem broju!!
Joj što više smaraju... Pa i sada nam plin dolazi preko Srbije i RSa, pa je Dodik izganjao jeftinu cijenu... Dajte više pustite nas na miru
moraće se organizovati protesti svi na ulice i rastjerati ovo, pajel normalana forto da piše svibanj, tisuća i da obilježavamo dan žalosti radi hladnokrvnog ubice u drugoj državi, pa france ga ne obilježi, a pogibula učenica iz francuske, ovo više ne može pod kožu ...mrski sdaoovci ovako nikad nisu nisko pali
Nemojte slučajno da pišete nešto što nije u trendu,a trend je takav da Bošnjaci samo što nisu skinuli gaće,al malo sutra!! Ovo šta sad trenutno imamo u zemlji,to nije normalno niti u jednoj zemlji svijeta,niti može funkcionisati,pa normalno da neće ni kod nas!!
JA I
Vi u korner! Dosta vas je bilo za sva vremena. Ako su ljudi ovce cuvali, nisu travu pasli.
jos kad dodju ucjene kao sto putin radi, iskljucivanje plina,tesko bosnjacima
Onda ce nam Bisera hurme poslati. Znas kako griju.
Pa to si imao svake zime, i sta je SDA uradila po tom pitanju?
Hajmo na klupu, sjedi jedan
Sta drugo I ocekivati od Niksica koji je drzavnu firmu Elektro Prenos pretvorio u dionicarsko drustvo sa vlasnickim udjelima dva entiteta.
Hajde prestanite vise da kenjate. Vi ste dali sve sto se moglo dati jos 92. odmori te malo na klupi i pusti te ljude da rade svoj posao.
SDAovci bi izgleda idalje ložili sa smećem, gumom Itd