Komentari (130)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vise lazi i praznih obecanja neces cuti ko na SDA skupovima
Da se ne lazemo ni trmavajski "prsten"ni koncertna dvorana nisu njihovi ni ideje ni projekti. Tramvjaski krug je plan jos iz vremena one drzave (a sada mora prolaziti kroz drugi I.Sarajevo, dakle nista od toga), a koncertna dvorana je od umjetnika ideja..
Konakovicu jes’ to ti… ne kontas ti ovo . Reci nekom pametnom da ti objasni
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ako opet ove izaberemo, bolje i ne zasluzujemo.
Me mozete ih vi u Tomislavgradu izabrati?!..
Ne mozete ih vi u Lakktašima izabrati…mi cemo ih izabrati, djaba ti 200 placenih like-ova
evo se pcelar javio 🤣🤣🤣
Realno, ne znam kako sami sebe podnose. Sve sto su do sad uradili u KS je otuzno. Krpile se rupe u cijevima(redukcija), krpile se rupe na asfaltu, po šinama, po zgradama, davali su samo minimum da se sve ne uruši od jednom, već polako. Ljudi godina i po je samo prošla. Redukciju smo zaboravili, aBd uskoro nove šine, put za trebević ko mlijeko. Budemo li se vratili na ove plčelare, ćaršiju, i "branioce" nemoj te se žaliti na državu već na sebe. Izadji na izbore 😁
Za vas ne bih glasao ni pijan,iako vam ni ovi nasljednici u KS nisu puno bolji.Samo strogo provodjenje krivicnog zakona i svi bi bili profesionalni.Ovako sjasi kurta uzjasi murta.
Ne s.. vise jedino to u obdaniste da odete mozda ce vam povjerovati djeca sta ste uradili do sad osim sto ste uhljebili rodbinu prijatelje i komsije da glasove dobijete bilmezi svjetski fujj
Imati osobu sa falsificiranom diplomom u parlamentu, a istu ne uhapsiti ili sprijeciti njen daljnji politicki angazman jeste ponizavanje BiH drzave, ali i pljuvanje u lice svim BiH patriotima. Kako vam uopste pada na pamet da se proglasavate drzavotvornom strankom, a da prelazite preko ovakve cinjenice?
Sda mora biti lider u borbi protiv korupcije,zakljucio je devic.Ko izadze zadnji nek ugasi svjetlo
Pa Bake reče neki dan da će povećati plate i penzije za 50% a ti Deviću sa 1250 na 1500.Koliko je to povećanje?Ko laže ili oba lažete?
Ako izbori budu iole fer i pošteni, nema šanse da ezdea pobjedi. Zadnjih 15 godina ezdea je dobijala izbore samo zahvaljujući krađi glasova.
Lažovi govnjivi
karikatura od stranke. pogledajte odnos plus i minus, nemaju ni 10% podrške.
Žao mi je, ali nećete dobiti novu priliku, pokazali ste ko ste u zadnjih trideset godina.
Imali su šansu za obnovu šina od poslije rata do danas i nista nisu uradili. Zato niko ne vjeruje više u prazna obećanja.
Ozbiljno pitanje: ko vise ovim pricama vjeruje?
rodila hin majka vake pametne..sve parazit do parazita.
Ja ne mogu da vjerujem kakvi su ovo likovi. Pa dovoljno ih je pogledati. Pametnom dosta. A ako ih čovjek posluša ili pročita šta kažu. Pa moraš biti lud da glasaš za njih.