Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sad samo treba uporediti Scholza i Hitlera !
Zakoni , inspekcije , nacionalni kljucevi , zaposljavanje, ...sve samo vrijedi gdje su Bosnjaci i to na stetu Bosnjaka ...al stas narod nikako tobe da dodje, kao i kada je Armija krenula da cisti BiH , stani Dejton
Molimo gospodara svjetova da se smiluje našem rahmetli predsjedniku Aliji Izetbegoviću, kakav god da je bio u tim teškim momentima 92-ge bio je najbolji. Njegova veličina se ogleda u takvom genijalnom potezu da ne ostavi vodstvo stranke svome sinu već čovjeku od povjerenja, i ovih zadnjih decenija se vidi da je i tu bio u pravu. Ovo ništa ne valja. Molimo te Bože podari nam razuma i znanja da iz nas izađe najsposobniji da nas vodi. Makar to bio i povratnik iz dijaspore. Amin.
Alija Izetbegovic je jedini predsjednik ciji branioci nisu dobili boracki dodatak(na svijetu),to je nesvatljivo,ponizenje koje traje i do danas.
Dokle ce te nas zamarati sa ovim.Covjek je ovdje po zadatku.Zna se da nije neutralan. da je pristradan .da Radi za interes Zagreba .da mu odgovara Politika Beograda .da je precutno odobrava.Da sve sto radi radi iskljucivo protiv Bosnjaka i BiH.koja ne moze da Bude normalna drzava. on je takonu predstavlja u medjunarodnim krugovima.
Pa evo,imas sad Trojku na vlasti,neka se oni pokazu i daju borcima boracki dodatak.Oni su patriote,da ih vidimo.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vitezovi okruglog stola. ccccccc
Nisu za poredenje, Ratko je Bosanac, a Živkovićeva Srbenda.
Pa sta? Odbio Zulfikarpasic-Milosevic sporazum, odbio Lisabonski sporazum i prihvatio Dejton koji je najgori mirovni sporazum od svih mogucih... Bosnjak sam, ali pogresan covjek u pogresno vrijeme i na pogresnom mjestu
Evo javise se vjeciti cuvari lika i djela rahmetli Alija Izetbegovića toliko su ga cuvali da su nas sveli na zapadanu obalu i gazu. Ko je vas poznavao i vas patriotizam ona ce mu i pa...o izgledati kao raj.
Nije ni njemački Hićo osuđen 1945 ali to ne znači da nije bio zločinac
Sve je to politika Zagreba za koga radi ovaj Shit od covjeka . Sto ne spomene Bobana . Bosnjaci su sebe ponizili kad nisu izasli 100.000 nas pred OHR kad je ovaj suspendovo ustav.
Jedva docekali zeleni termiti da Smit izvali neku glupost.. Alija jest prvi predsjednik BIH al nije ni on cvjecka bio
Beograd ga postavio da radi za njihove interese. Oni ga pustili iz zatvora, stampali mu knjigu pa onda upirali prstom u njega i govorili da su Bosanci islamski fanatici.
Pa šta se čudite, reagovat će par ljudi i to je to. Ovi koji su sad na vlasti neće sigurno, on ih je i postavio. Ovo nikad neće umanjiti Alijin lik i djelo i ovo više govori o ovom schmidtu nego o Aliji. Ja poslije Alije nisam imao predsjednika, nadam se da ću dočekati vakat da opet mogu ponosno reći "to je moj predsjednik"
Dodik ispade u pravu kad je ovog šmita htio protjerat, pustite nas da se sami dogovorimo nego da nam švabo pametuje...
Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.
Slovenija je prvi izdajnik SFRJ, pa je situaciju iskoristila Hrvatska, ali prevelik rizik je bio dalje komadanje, za taj rizik su znali političari, ali su nagovarali goloruki narod da uradi nemoguće, zato je tragedija bilo sve vezano za nacionalizam koji vodi u nesreću
Upravo to, mi Bosnjaci jednostavno nismo znali sta ce ta nezavisnost donijeti, ja kazem da bi bolje bilo da smo ostali u skracenoj Jugoslaviji, Bosnjacko-srpski odnosni bi danas bili vrhunski, ne bi bilo Sarajeva, Prijedora, Srebrenice i svega ostalog, nase politicko rukovodstvo 1991/92 je bilo najgore u cjelokupnoj historiji Bosnjaka
Sta cekate?
Istina boli
Ovdje se Schmidt pogrešno izrazio . Nitko normalan ne stavlja u istu ravan ovu dvojicu . Vjerovatno je u pitanju što se pravi kult ličnosti što je na zapadu nepojmljivo . I što se toga tiče Schmidt je u pravu .
Pa prekinite sve veze i kontakte sa OHR om dok je on tamo. Pustite se price. Djela!!!