Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nikad BiH nije imala goru vlast
Nije SDA popustila strankama Trojke, Purić je podržan kao kandidat koji će se usprotiviti Abdićevim kvislinzima. Odgovorno tvrdim da u Velikoj Kladuši od 2018. niko nije više radio niti donio više inicijativa od Naše Stranke i Amira Purića. Sretno, vrijeme je da se vladavini kriminalaca, ratnih zločinaca i izdajnika stane na kraj.
hebo lud zbunjenog
zbog tog sto je glasao za vukoju ne bi nikad dobio moj glas
Sigurno je da bi se trebalo uvesti da oni koji su glasali za palavricku i cemana ne mogu NIKAD dobiti glas gradjana!
Ova SDA ne zna gdje goni!?
. Kad objavite prepiske Europola ili ove objave u stranim medijima onda vam NiP botovi psuju roditelje kao da smo mi ovo izmisli, pa idite i prijetite Europolu i stranim medijima. https://www.tagesspiegel.de/internationales/kriminelles-kartell-wollte-den-staat-unterwandern-bosniens-aussenminister-und-der-drogenboss-11709623.html
Nemojte slučajno zaboraviti napomenuti tko je glasovao za Vukoju! Od sada pa nadalje i u u uduće uz svakoga tko je glasovao za Vukoju napisati ispred imena i prezimena kao titulu!! Hahahahahaha!!!
sdfa ubleho, sta ovo sda glasa za NS?😂
U SDA je vazda bilo svega i svacega, a da su uvijek bili patritska i bosanska stranka tu im se nema sta reci. Ovakve ustupke i greske koje sad trojka radi, SDA nikad ne bi radila.
botinoooo
Možete podržati u V, a ne možete se dogovoriti u Srebrenici!?
rijetko dobar potez SDA
Eto DF se ogradio od jedine gradjanske stranke u BIH, valjda misle da su im konkurencija.
Nag*** se sda trojci