Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nikakav si ti kandidat kad na drugog lajes. To je ona nasa, vazno je da je "on" gori od tebe, a sto si ti loš to je manje bitno
Nece se usrećiti stari grad ni sa Cengicem ni sa ovim likom. A ako iko laje na druge onda je to trojka. Nemaju plan već im se izbori baziraju na mržnji prema SDA.
Žao mi je ovog lika, maloljetni borac , samo ga stranka svjesno gura u vatru i ruši njegov kredibilitet, zašto ga žrtvuju ko zna.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jel ovo onaj sto mu je domet otvaranje trotoara ?
Sve istina sto ovaj covjek prica
Niakakav napredan sa Cengicem opcina stari grad samo nazaduje, Selimbegovic je inteligencija za Cengica, covjek zavrsio pravni fakultet u Sarajevu a Cengic nije mogao u Sarajevu zavrsiti nego na nekom lijevom fakultetu van Sarajeva.
Ovaj Dzenan ne zna je li poso ili doso.Boze sacuvaj kandidata za nacelnika.Evo druga godina kako ga stranka zrtvuje i njega to nije sramota.
hahahahahahah sta je ovo nema vise uhljeba okolo da ih dovedu kako bi imali masu, svih zajedno ima ih 9 i kamerman hahahah Zahiragic popunio ulicu
Pa, druže, ti si jednom izgubio. Ko te opet nagovori?
E s vama etno partijama cemo doživjeti 100 tuhaha,, sa vama če da gore fenjeri srednjeg vijeka,,,!!
2024 je. Nije 2004. Znamo ko nas unazadio za trideset godina.
jel ovo kralj trotuara
Asterblistok ovdje nije stvar koje otvarao fabrike nego koje zatvarao ne gori drvo u sumi nego suma. I jedni i drugi su isti unistili su sve do cega su dosli kriminalom i korupcijom svjedoce gladni i narodne kuhinje, svjedoci vojska nezaposlenih, svjedoci zdravstvo, sudstvo i obrazovanje. Nije Alija branio bih nego mi budale od Sarajeva pa nadalje na minus 20 u rovovima na Treskavici i na Nisicima na liniji su mi previjali rane rupe od metaka. Sad dobro znam na sta bi pucao.
Vala ako ti sad SDA ne nadje poso nece nikad stabje tvoja vizija,pljuvat druge ,smjesan si idi u Vogoscu i tamo palamudi
Sa ni jednim se Stari Grad neće usrećit.Nipu se kampanja svodi na pričanje o bivšem sistemu i SDA a sam nip je na vlasti 6 godinu.Onda dobili su ogromnu podršku zbog slučaja Memić pa ga nisu riješili a mogli su u ovih 6 godina.Svi ste vi isti nedo bog da nekom zatrebate
sda teeba da shvati da je proslost
Zar vi imate obraza nekoga prozivati ?
prica se o programu a ne o drugom
Jel na 5. slici onaj Bećarević, 'stručnjak za energetiku', iz SBiH?
Strucnjak opce prakse sa tezistem na energetiku. SBiH clanska karta u dusi SDA