Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mali Cengic je smijesan. Mozes ga cuti jedino na FACE jer Senad je odavno puko ko tromblon.
Živjela🇧🇦🇧🇦🇧🇦♥️
O botine zelene, kako je lijepo slusati kako cvilite
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ibrahima ne moze ni Bog oprati, a ne SDA. Nema spasa begu, ali neka i nema jer nije bolje ni zasluzio. Ibrahim u njegova djevojka su krimosi kakve stari grad ne pamti. A batalovicu papku nista drugo nije ni preostalo osim da se koprca jos malo sa SDA
SVI NAŠI KOMUNJARE RADE ZA BIA-u I SRBE. NIKADA NJIMA NISU BILI VAŽNI KOMUNISTIČKI CILJEVI: SOCIJALNA PRAVDA, JEDNAKOST, ANTIIMPERIJALIZAM... ONI SAMO ZNAJU DA IM JE BG VJEČNA KIBLA I DA BOŠNJACI MORAJU BITI POTČINJENI BG & ZAPADU. NEMA VEĆEG GRIJEHA ZA CRVENE KMERE OD TOGA DA BOŠNJAK IMA SAMODOSTATNOST, DA SE MOŽE SAM ODBRANITI.
Samo ovi sa IQ iznad 140 dolaze u obzir, Zahiragić lično napravio selekciju. Još koje pojavljivanje i to je to. Uz ovakvu kampanju ovim protiv kandidatima ni plakati ne trebaju!
Oružje se kupovalo za sportsko streljaštvo, sve po zakonu, uz prijave, dozvole i registraciju udruženja. Dozvoljeno poluautomatsko oružje, između ostalog i BH proizvod koje je došlo u manje više većinu drugih registrovanih klubova. Čak šta više, ovo u općinama mi je i najsigurnija pohrana, kontrola i sigurnost korištenja ovih pušaka prilagođenih sportskom streljaštvu.
Svako fizičko lice, svaki pojedinac je može kupitii uz uredno dobijenu dozvolu i položen poligon za dugu cijev. 2000 BAM i bujrum. Smg9, odlična. Ne čačkajte gdje ne treba, ne treba vam to "bošnje". Ne znam čemu neke druge insinuacije. ;D
Davno sam ja rekao da je Cengic citava familija po drzavnim jaslama i da su ruglo od familije
Ovi da imaju imalo pameti nebi javno naglašavati zašto je ovaj nabavljao oružje. Pa i predsjednik im je prije par godina nimalo inteligentnom izjavom umalo navukao međunarodnu inspekciju u fabriku namjenskog Igman a i dodik je to ozbiljno shvatio pa hoće da proizvodi oružje po rsu
Zasto mu je trebalo oruzje?
kakve lazi u clanku jahahahahah...kakav krah sda
Bas sda podcjenjuje stanovnike Sarajeva! Zvanicno zaposlenih preko 150.000!!!! Od toga skolovanih sa min. srednjom , visom ili fakultet 94% !!!! Pa dragi sda-ovci zar mislite da ce skolovani glasati za telecu cakijasku glavu! Pa stanovnici Sarajeva se evropejci u punom smislu rijeci i nikad vise za zelene! Samo Evropa, USA i V.B. !!!! Nista lijevo, nista desno!
Nema niko pojma nista. sve gore od gore.
Jel' ovo samo meni djeluje kao da Hamas nije jedini koji se upecao na istu udicu?!
Kako je zakljucao opstinu od gradana tako je vjerovatno i kupio oruzje da istim brani opstinu od njih.
Ma ja ba te puške su tu sigurno da Hadzibajric i ljubavnica i šalteruše budu spremne u slucaju cetnicke agresije takvi ionako prvi stanu u odbranu zemlje. Ali je najjadnije što narod stvarno pusi tu pricu
Ni u prošlom ratu nije Beg rova vidio, već kada je mobilisan bio ćato 1. Brdske i pečatao vojne knjižice u kancelariji.
Svi ste vi zreli za lisica i bukagija.
Dženan Selimbegović je ulizica kriminalca i šamačke džukele Bakira, te čovjek koji je svojevremeno divljački na Facebooku vrijeđao ratne novinarke Arijanu Saračević Helac i Sanelu Prašović.
I djeca vise znaju da se oruzje godinama masovno kupuje i lageruje.Sada su to iskoristili da smjeste Hadzibajricu, prodane duše.