Komentari (598)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vlasnik Hife je SDA-ov tajkun, što ne šalju inspekcije tamo?
Ovo je samo ubleha od strane SDA.
ova SDA kako puhne vjetar tako se i ponasaju hahahahahah, jedan mjesec traze akcize drugi i to pred izbore traže da se to obustavi KO O CEMU KURVE O POŠTENJU
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Prije koji mjesec ste vi glasali za povecanje akciza, sad se fini prave. Opet ce brdjani glasati za njih nije bitno sto smo propali sa njina, samo nek muftiju imaju pored sebe.
Dosta je SDA napatila ovaj narod. U goroj smo poziciji nego kad je rat tek zavrsio.
Nekad je iza bakira bilo po 50 ljudi..sad su samo tri..napravio je cistku nema sta
Hahahahahahahahah
Pa vi ste izglasali povecanje cijena ,sta serete vise,lazete ovaj napaceni narod ,mucko djubre ,djubre
narod je glup i jadan. yebo ti njima svima mater i akcizama i izborima uoktobru. koiba oktobar. nema cekanja treba smjesta svi zaustavit auta i izac iz auta inevozit dok ovi odvratni likovi ne pojeftine gorivo na 1.5km. znaci blokirat sve ceste ili je drugo rjesenje UMANJIT EGO inevozat auta. vozat se gradskim prevozom. pa nek im tata voza auto yeboi tata krepani.
Tako je lijepa nasa SDA kako se ona brine za narod pred izbore to je cudo. A ko je do sad povecavao cijene goriva 4 godine dizali ste cijene goriva a sad ste na strani građana oj majko moja politike. Pa tačno dali bi i guzice za glasove.
SDA trazi od koga tacno?
Dakle, sad nas bas pisaju, a ubjedjuju, kako pada kisa. Svaka cast Bake!
Kadija te tuži - kadija ti sudi. Pametnom dosta.
SDA lazovi
Radi li ova sarajevska policija išta dragi ljudi?! Prije par dana neko mi dobro ogrebe automobil na parkingu (vjerovatno neki komšija) oni dođu i odu, ni ne pogledaju bar ona vozila koja su se zadesila u tom trenutku. Večeras bi da odmorim nakon teškog dana, ali motoristi pod prozorom ne daju mira iako je prošlo 23 sata ... Ali skoro sam siguran da će mene sutra zaustaviti i kazniti zato što nisam stigao pretrčati na semaforu za one 3 sekunde koliko traje zeleno za pješake. :(
jarane sve je to tako....jebu vas gdje stignu ...izvini moram vam reci da ste blentav narod.... NA ULICE ::::svi
Sda i Sbb , ne zna se ko je gori i perfidniji . Oni na vlasti , predsjedavajuci vijeca ministara SDA, Premijer Federacije SDA , ministar trgovine Fedreacije SBB , i njihovi predsjednicj stranaka ko fol traže da ogranice divljanje cijena goriva ,a sami podrzali poskupjenje sa akcizama s kojima se ni lopate sutoputa nije zakopala. Stvarno jeftini politicki poeni , ublehe koje du providne . Jedva cekamo oktobar .
Hahahahaha budaletine SDAovske!!! Ne glasajte za ove debile
A njihov glavni igrac je Hifa ,dio tog kartela o kojem govore .
STA HIFA IMA SA TIM ....on ima 2 feniga po litru ...a vlada rest
Ja ublehaša mati moja . Podržavaju ko fol bunt gradjana , a sami glasali za akcize i poskupljenje goriva . Osim toga njima svima odgovaraju vece cijene sbog veceg ubiranja pdv-a. Koji ublehaši i Sda i Sbb , samo kupe predizborne poene . Narode osvjesti se vise konačno , ne daj da te lažu i manipulišu .