Komentari (362)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Frustracije naroda su ogromne, Srbima smo pruzili ruku ali bukvalno da nam spasu zivote.Ovo su momenti koji ce ostati upamceni da smo ostali na cjedilu izigrani, i ovaj covjek je rekao ono sto oadne napamet razocaranom covjeku
kada su pitali sda pudlicu koja je na visokoj funkciji...sta je to sarkazam...on je odgovorio...nisu mi to rekli kada sam u ratu kupovao diplomu u banja luci...
SDAovcima moras samo jednostavno govoriti, jer oni drugacije i ne razumiju. Oni sve shvataju bukvalno onako kako im se kaze i kako pise na papiru.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bakire, pitam vas: Kako iko u bosanskoj vlasti može mirno spavati dok gleda redove bosanskih građana kako hrle u Srbiju, koja im je toliko zla nanijela na tijelu i duši, koja negira genocid, koja nema empatiju za njihov bol i patnju, ali, eto, ima sažaljenje za njihov strah od korone da ih vakciniše?
Da li je iko iz Bosne od bosanskih ljekara provjerio sadržaj i kvalitet tih vakcina, koje naši ljudi primaju u Srbiji? U ratu smo pod embargom znali i mogli doći do oružja u odbrani od srpske agresije, a sada vi, Bakire, niste u stanju nabaviti vakcine za bosanske građane, koji su zbog vaše inertnosti i bezosjećajnosti primorani da idu po zdravlje u Srbiju.
Čast je, Bakire, najskuplja, a naš narod ju eto prodaje Vučiću za vakcine zato što ste vi, njihovi politički i državni predstavnici, nesposobni da narodu čast sačuvate od poniženja pred Vučićem i cijelim svijetom!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
jel to sda mlado muslimanska deklaracija? pobi sto vise muslimana kada zavladamo lakse ce bit vladat? to sda sprovodi od srebrenice privatizacije nepotizma Kovid krize...cilj je pobiti otjerati sto vise muslimana. eto trajali ste 30 godina haman kao komunizam.vakat papa
Samo nek je protiv Srba a hoćete zajedničku zemlju.
ima istine u onoj staroj narodnoj "Zenica je Srbija"
Idiotska izjava ovog krelca, bez imalo ironije.
Sve si rekao Hare, zbog nemoći i vlastitog poniženja, mogu sam da pljuju.Sramota je njihova.Izdrži.
gledam sad fb stranicu ove tzv.demokratske akcije i kontam u sebi koje djubre i djon obraz moras biti da pristupis navedenoj bez imalo srama i stida....#zemljootvorise
a ne traze smjene kada nema vakcina ili za respiratore boze sacuvaj bjede i cemera.... covjek je samo rekao ono sto bi svaki razocarani drzavljanin ove zemlje pomislio.. kako vas vise nije stid PREVARANTI!!!!!!
ovakve kreature vode biblioteke a borci arbih kopaju kod uzp-ovaca za sicu. zasluge pripadaju sda-sdp-sbb-szbih-nip i ostalim vodjama bosnjaka.
Naravno da treba dati ostavku! Ali i svi oni SDA ovci koji su migli, trebali i plaćeni da nabave vakcine za bošnjake i ostale gradjane BiH a to nisu učinili. Valjda je to najmanje što bi sad mogli učiniti iz moralnih ali i političkih razloga.
Bolje vam je nabavite koju vakcinu, pa necete trebati pricati ovakve gluposti (:
SDA prodala BiH 95., što nastavljaju i dan-danas svojom izdajničkom politikom. Dosta nam je lažnih moralista.
prije će biti da je isplivala sva bijeda vlasti u fbih. ne može se politika gradit na velikim izjavama, nikakvim rezultatima, kupljenim diplomama, donacijama i parazitskom životu elite
Niko ne napada Bošnjake, već SDA koja nije nikakva pro-bosanska, već neofašistička stranka. Direktni su krivci zašto naš narod ide u Srbiju da se vakciniše.
Samo treba smjenit nesposobnu vlast i to je to. Neće sami otić, to je ono najgore
HTJELI STE DEMOKRATIJU - SLOBODU GOVORA I SL. - ŠTA SE SADA JAVLJATE ?!?! Nema pravo čovjek ništa reći a da ga vi ne linčujete.