Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
rekose predstavnici ratnih profitera i turbo folkera...koji su bratski bili u koaliciji i zajednicki pljackali drzavu...sa prvo sds i hdz...pa zatim...snsd i hdz...pa ko je potpisivao kredite kada je dodik bankrotirao...
Nema se tu više šta izdati, sve ste već završili u zadnjih 30 godina
Kada vidim ovu ublehu padaju mi na um dvije stvari:1-Zar se još bavi politikom!? 2-Zar je još na slobodi??
Kada vidim ovog bakira odmah mi je propao dan! Zamislite čovjeka koji je sve prodao što mu babo nije stigao zbog dženaze uključujući i Tužbu protiv Srbije kritikuje nekoga da je nešto ustupio i to dodiku!
Don Bake ne odustaje.Treba mu javiti da je procitan.
Ko o čemu k.... o poštenju
Sve sto iole valja je napustilo SDA. Ostao samo bracni par Causesku
SDA postao kao nekakav klub penzionera gdje se igraju sah i domine. A ponekad refa radi dodje i do nekakve glupave izjave
Ne prolaze više vaše mantre , izdali , prodali , to ste sve vi radili tri decenije.
Dace trojka sve za sta su nasi ocevi krvarili
SDA pstttttt....tisina tamo..napravili ste od gradjana BiH fukaru i sad se Vi kao nesto javljate....TISINA TAMO...GLAVU DOLE
Boze moj, zasto ovi ljudi nemaju niti trunku srama pri javnim istupima i iznosenju trivijalnih stavova i nonsensa poput ovog.. NE MOZE SE NISTA VISE IZDATI, PRONEVJERITI ILI OSKRNAVITI jer sve to ste vec davno VI to ucinili. Predlazem rebranding u CZ - SDA jer cete svi tamo zavrsiti jednog lijepog dana, aBd.
SVE CE SDP URADIT.CAK I JABLANICU IZNEVJERILI ZA FOTELJU.
Hvala Bogupa se trojka pojavi, vi još jedan mandat i gotovi bi bili,
Stranka najvecih ratnih i poslijeratnih profitera koja je godinama davala hrvatima ministarstvo finansija jer se svi dobro sjecamo Vjekoslava Bevande a sada im sve smeta sto trojka uradi.
Trojka je najveci i,,, zd.....a;;;JNIK od sonivanja Bosne u hiljadugodisnjoj historiji pa sve do danas. To narod treba da zna.