Komentari (154)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Laz laz i samo laz. Odrastao sam iz vase lazi. Mladost mi prodje slusajuci vasa lazna obecanja. Vas necu zaokruziti nikad i niposto. O ostalim cu razmisliti.
Bice zanimljivo u oktobru. Moje misljenje je da ce SDA uzeti dosta pozicija nacelnika. Kako je narod kaznio SDA prosle izbore tako ce sada kazniti Trojku. To je bilo tako u par navrata samo je tu mahom bio SDP sa alijansom, Liberali, SBiH tj nije bilo NIP-a. Odrace ih ne SDA nego narod.
"To je ta stranka - Narod i prah, koja upravlja vodovodnim sistemom u Kantonu Sarajevo, preduzećem KJKP Rad, Ministarstvom osnovnog obrazovanja, i brojnim drugim oblastima u kojima vlada potpuni haos i stanje koje u historiji nikada nije bilo gore." E sad ko je Dinin Bog kojim se olako kune ?
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Šta je zajedničko SDA načelnicima? Skoro svaki završi (završiće) u zatvoru.
jel sebijina sda podrzava df muhameda koji je promijenio ime u dennis?
"To je ta stranka - Narod i prah, koja upravlja vodovodnim sistemom u Kantonu Sarajevo, preduzećem KJKP Rad, Ministarstvom osnovnog obrazovanja, i brojnim drugim oblastima u kojima vlada potpuni haos i stanje koje u historiji nikada nije bilo gore." E sad ko je Dinin Bog kojim se olako kune ?
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Stanje u SDA je isto nista nije popravljeno. Kadrovi stari Nedaju svoje stolice nikome.Iako sam bio SDA i mislio sam ponovo glasati za njih,ne pada mi na pamet da glasam. Sami uhljebi i njihove porodice.Ne vjerujem da su im samse ista bolje cak mislim da su gore nego prosli puta.
Zeleni Termiti!
Tješi se dia, lažeš i sebe i svoje stranačke kolege, u Sarajevu nikada više nećete biti na vlasti.
Nikad bas nikad a mozda ni tad. Zlo se mora iskorijeniti zauvijek.
Ja mislim da ja ovo na slikama ukupno glasacko tijelo zelenih glodavaca...CUj kaze Muzur nista uradio nije, covjek izgradio Ilidzu ko Vegas, u odnosu na ove sjecikese...
Haha cuj sarajevski odgovor.Jesu li oni sljepi pored ociju pa ne vide da je trojka uradila vise za ovo par god.nego oni za 30,pa sam gradski prijevoz je unaprijeden ,dovoljno je da se ne vozamo u onim krs tramvajima i trolejbusima a o besplatnim kartama za ucenike,studente i penzionere da ne pricam.Ja lopova majko moja.Moglo bi se tu jos nabrajati al mi se neda.
SDA 30 god.laže bošnjake na sve moguće načine ,najveći broj osuđenika ima iz vrha stranke i oni pričaju o moralu i poštenju
Sa TROJKOM su Bosnjaci dozivjeli ponizenje ko nikad do sad. Niksic Federaciju zaduzuje na dnevnoj bazi. Penzije ne rastu kao u vrijme Novalica. Tako da SDA, SBiH i DF ce da pometu trojkase.
Memic, Skaka, Berilo, Delimustafic, Fadil, Faruk, Adim, Njiha.... Toliko o vasim kadrovima i poštenju. Muzur je za Ilidzu uradio za jedan mandat više nego SDA nacelnici za tri. Sretno sa sarajevskim odgovorom!
Jao otpada .
Ko god vam da glas il ima licne koristi tj.familijarne po kojoj ste poznati ili je opsihren
Pa ovi lazu 30 godina u kontinuitetu i nikad im nije dosta.Kakvi god su drugi,bolji su od vas
Slijedi zaokruzivanje svega osim vas i trojkana....
Najveca ubleha,laz,licemjerstvo je Trio fantastiko.
Svi kradu, samo su ovi bas ofirno krali
Za SDA glasa samo onaj koji ima direktnu korist od njih i ignorant...