Komentari (192)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
uradili su vise za 100 dana nego vi za 22 godine. marvo. da vidim ko ce biti taj koji ce dici ruke za vas. morat ce se maskirati po gradu od sramote
Nemojte nas vi spašavati MOLIMO VAS. Imamo s vama iskustvo od 20 godina :(
Efendiću kriminalac si i lizoguz, majmune
Efendiću ti si obično Ćesirovo mafijaško krme!
Vlada je napravljena jarane moj sa većinom u skupštini! Borite se vi da za naredne 4 god.nađete dobre koalicione partnere! Čuj nova vlada...jeste pametni, nek ste vi više učinili! Samo kod nas se vlade preko noći mijenjaju!
UBICA HOMIĆ NEŠTO PRIČA? MA HAJTE MOLIM VAS! DA JE DRŽAVA NORMALNA TI BI ODAVNO BIO U ZATVORU ZBOG PREBIJANJA SVOJE ŽENE A O UBISTVU DA NE PRIČAM!
Ništa od tog, dječko dragi
Semire alah te nagradijo gore treba mlada krv da to bahatno ponasanje skloni sa scene pavidi sta rade svom i drugim narodima samo naprijed svi smo uz tebe
@Sarajevo019 Papčino prvo se nauči pisati. Nepismeni kao ti mogu podržati ovakvog kretena. Dok je takvih maloumnika, a dobro većina vas je i nama će biti loše. Uzmi pročitaj jednu knjigu u svom životu,ali prvo kreni od bukvara, pa čitanka, pa redom dalje. Onda počni komentare pisati.fuj
Ko o cemu kurva (sda) o postenju.....
Zašto nam ova sda uporno uvaljuje ove čobane,haloo ovo je 21 vijek doba IT,nauke i znanja u svim oblastime.Polupismene smo u ovom gradu donekle rastjerali.Očito mi imamo veliki problem za vratom i teško čemo ga se rješiti.potrudimo se da on ostane problem sda a ne naš inaće ja ne želim ići u novi rat koji su mi oni natovarili pune 4 godine iz koga ja niam dobio ništa a oni sva materijalna dobra koja su pokrali od nas a i dalje to rade.
Ni SDA za građane nije ništa uradila u proteklih 25 godina. Gonite se, bando lopovska.
pogane, smrdljive, kriminogene SDA balije mogu samo da nam poglabaju kurchinu u KS
Jedva smo vas skinuli, toliko ste inkriminisali glasacko tijelo..ne zelimo vas na vlasti, vi ste omca oko vrata bilo kakvom napretku!!!
Fali kanton,bolji od drugi 10,stoko lopovska.
kako su pogani SDA kriminalni banditi bez vlasti u KS, ovaj kanton je naprosto progledao
Ja sam ranije rekao,da bi SDA dala kompletnu BiH za Kanton Sarajevo,jer njima nista nije sveto.Pitam se samo za koga su poginuli oni borci koji su ratovali,da im ovakvi trguju sa teritorijama i drzavom za koju su se borili.....majku li vam vasu primitivnu,kod Dragog Allaha ce te odgovarati za ovo sto cinite vlastitom narodu!
Niste ni vi ništa uradili za 20 godina (osim svojim bližnjim namjestili sve i svašta) pa šta se onda gurate? Zafalilo para? Zafalilo moći? Ne možete "isplatiti dugove" koje ste obećali za glasove?