Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Milijarde donacija pokradene , bezvrijedni certifikati , borce prevarili i izdali , revizija tužbe , gpbosna , vranica , hidrogradnja , fds , zrak , fabrike za marku , seka diploma , fadil , memić , skaka , , nema kraja.
Odimidodimi. FDS i Zrak spaljeni i sruseni do temelja?
Jedan prijateljski savjet: Uključi mozak, isključi Face TV :) https://www.klix.ba/vijesti/bih/sud-u-hagu-odbio-zahtjev-za-reviziju-presude-po-tuzbi-bih-protiv-srbije/170309082
joj ovih iz SDA imali sve konce u rukama 30 godina sad kao da oni nisu nikad bili vlast
05.07.2024. "Elektroprivreda BiH u 2023. poslovala s gubitkom od 331 milion KM"
Nikšić: Deficit je 655 miliona KM, ali zadužit ćemo se ponovo kod MMF-a https://www.klix.ba/vijesti/bih/niksic-deficit-je-655-miliona-km-ali-zaduzit-cemo-se-ponovo-kod-mmf-a/131121072#google_vignette Novalić: Ne treba nam aranžman MMF-a, svi znaju kome treba https://www.klix.ba/biznis/finansije/novalic-ne-treba-nam-aranzman-mmf-a-svi-znaju-kome-treba/230417188
Upoznajte javnost kako ste zavalilo GRAS za150 miliona duga? Kako ste uništili Zoru, Šipad, Eneroinvest, VRANICU,ŽGP, HIDOGRADNJU ? Objasnite odud vašim istaknutim članovima vile, kuče na moru, djeca u BH telecomu?
Ne razumijem ovaj naš narod. Ponašaju se kao na stadionu pa kao da je ovo fudbal, a ne 'igrači' koji nam poskupljuju hranu, struju, drže nas da preživljavamo na platama i penzijama, niskom standardu pa jedni jedne hvale, a druge kude. Odu u Njemačku zbog kokuzluka pa iz Njemačke navija za jednu ili drugu opciju. Ne kontam to nikako. Kradu nam iz džepa i mi to gledamo i branimo ih po internetu.
Bit će pritvora i zatvora polako
Odlican im ovaj okrugli stol samo popunjen poluproizvodima.
Zar ova stranka postoji?
Tako je. Ostavili su suficit, a ovi ce nas vratiti u deficit
Sta su ovi docekali, nekada vodeca stranka a danas priljepak drugim strankama.
Samo je SDA HNK gora od SDA
Kako ovi iz sda ne kapiraju da su pročitani
Oni nešto usvajaju, ovo ono.. hahahaha
...i objasni ove gubitke
Cuj ovih trojkasa sto brane nesto neodbranjivo ,stvar jasna ko dan .
Brestica,koje patriote,patriote su pod zemljom i ovi na ulici sto hodaju bolesni,prevareni i iznureni,lahko ti ih je prepoznat,drzava im nije ni boracki dodatak dala,a Bakir sad pametuje,on i babo mu ,su najkrivlji za to,a te sto spominjes i falis su se podobro uhljebili sa komletnim familijama,pa sad mogu pametovat.