Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
(SDA) 25 GODINA STE PRESPAVALI !!!! DOBRO JUTRO KOLUMBO!!!!
Ja bih prije reko da zbog SDA u ovoj zemlji nista ne funkcionira
Hapsi zlocinca
KAD JE FRIZERKA TUZITELJUCA A USPUT IMA I KLADIONICU NE MOZES OCEKIVATI STRUCNOST! SELJANKAA GORDANA, MOTIKU NOSILA UMJESTO TORBICE
Polako idu pred izbore oba premijera,da se niko ne ljuti
SDA. VASA JE ZADACA DA VEC JEDNOM POCNETE UKIDAT ILI SMANJIVAT BROJ KANTONA, DA I SE SVI NARODI POCELI OSLOBADJAT SDA I HDZ FASISTICKIH BOTOVA. VISKOVIC JE GENOCIDNA PRICA, IHOCU DA POKUSAM JOS JEDNOM DA POVJERUJEM TADICKI.
Strah bilo tuzilastva da ih vi ne optuzite zbog napada na srbe
Ja da sutra se kandidujem i pobjedim na izborima bi odmah dao sve funkcije amerkacima da vode. Izvolite gospodo vodite nas jer smo mi glup narod, raspolazite kao sa svojom drzavom,cak bi i trazio da budemo u sastavu njihove unije. Za 5 godina bi bili najjaci na Balkanu.
Treba vas sve pohapiti mamu vam vasu izdajnicku. I jedne i druge i trece. Mladima dati sansu da povedu ovu drzavu u bolju buducnost. INZKO je jedan od glavnih vasih odgovornih ucesnika u unistavanju svega i svacega i njemu se mame naspominjem.
Zbog spodobe incka nema hapsenja viskovica i svih negatora genocida ni negatora drzave BiH
Odakle im obraz da se nešto bune na Tužilaštvo 🤮 šta je vaša Dalida uradila sa slučajem Memić? Fuj bagro
SA OVAKVOM STRUKTUROM I LJUDIMA U (SDA), NEMOZETE DOBACITI DALJE OD TARČINA!!!
Nema ovdje nikad normalne drzave,i nema buducnosti.Islamizovanim Srbima je problem Viskovic, a nisu im problem Ejup Ganic, Haris Silajdzic, Zejnil Delalic,Rusmo Hadzihuseinovic, Safet Cibo…i ostali nizi i visi rukovodioci SDA, koji su organizovali istrjebljenje Srba iz Konjica, gdje su ubijani zene, djeca, starci, cijele familije…….
JAKI I PAMETNI, POŠTENI I KARAKTERNI !!! NE KORUMPIRANI I NE POKVARENI !!! MLADI I ŠKOLOVANI !!! IDEOLOZI I VIZIONARI !!! TAKVI LJUDI TREBAJU U (SDA)!!! A NE RATNI PROFITERI, NESKOLOVANI, PODOBNI, LAŽNI BIZNISMENI, PREVARANTI, BOTOVI, LAŽNI BEGOVI, FAMILIJARNE STRUJE, SA LAŽNIM DIPLOMAMA, ITD.....!!!
Ekipa, istrazite novu KRIPTOVALUTU Pi, rudarenje preko smartphonea jednim klikom dnevno, BEZ ULAGANJA, izlazak u mjenjacnice je planiran za kraj godine a coin i dalje vas smartphone moze besplatno skinuti dok god je projekt u zacetku. Prikljucite se projektu i pustite vas smartphone da sam zaraduje za vas. Skinite free app preko https://minepi.com/amazingorion ili app store i ulogirajte se s imenom i prezimenom te kodom (amazingorion). Nemate nista za izgubiti osim koje minute vremena :)
U pravo si ti Bakire predao Tuzilastvo ratnim zlocincima,pa naravno da ce oni sebe sada stititi...