Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA pravila smicalice čovjeku koji je Lukavac preporodio, izgradio ga iz nule Svakodnevno ga napadali, izmišljali laži, prodavali priču ljudima po selima Svaka njemu čast pa je izdržao toliki pritisak
odmorite se zeleni botovi dobili ste snedvixe!!! eto prosli izbori! sta ce te sada?
Ljudi svugdje glasaju iz vlastitog interesa. Boja zastave i vindjakne je totalno im nebitna. Gledaju koja vlast im moze valjat da ocuvaju posao ili dobiju novi i nove poslovne mogucnosti u slucaju da je vlasnik firme. A to da li klanja se Allahu ili pije alkohol ili i uz to kriminalac, to je narodu manje bitno. Bitno je da mene tu ima. da bezveze ne pametujete kako je narod ov.-ca il slicno.
Ode on sutra već rano na Ozren da proslavi to sa svojom braćom.
hahah de mi reci gdje zivis u Lukavcu da te prepoznam odma