Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve vise propadate a to i zasluzujete.
Samo se treba kriminalom bavit
Ovi SDP-ovci su u Tuzli vlast od 1945., Ljudima u Tuzli je pod SDP-om i njihovom borbom za Tuzlake standard vjerojatno švicarski, blago se Tuzlacima.
Pošaljite nam Lanu da nam kaže da se vakcinišemo, u ime predsjedništva SDP-a, koje je primilo milionče za tu propagandu, a ona primiše vakcinu u ruku i dupe za male pare. Kad to uradite, razmislićemo o vašem baljezganju.
Nisam ja, Nermine , prodao genocid u Srebrenici. To si učinio TI i Bego Bektić. Zbog tebe, a ne zbog mene, Bošnjaci su diskriminisani u RS, dao si RS državljanstva. Nisam ja postavio brata za direktora u državnu firnu, već ti Nermine. Nisam ja pokrao kinesku donaciju traktora, freza, kosilica i motorki, već ti Nermoine. Nisam je postavio ratnog zločinca na poziciju direktora Toplana, već ti Nermine.
vi ste kockari,a sada bi se vadili ,nikada više glas vama PREVARANTI NARODA,GORI STE NEGO NEONACISTIČKE STRANKE!!!
MRŠ govna izdajnička! Ko o čemu ravaku o postenju
Pa dobro, SDP kaze da ih blokada drzave nece zaustaviti u tome da gradjanima osiguraju bolji zivot, a kao da SDA zeli da drzava bude blokirana jer gradjanima ne moze da isporuci bolji zivot, odnosno, mozda posteni Fadil ne moze da podigne minimalac
PROSINAC 2018.-LISTOPAD 2020 .: POSLJEDNJA POLITIČKA KRIZA U BELGIJSKOJ DRŽAVI, NAJDUBLJA ...zanimljivo, nitko tamo nije rekao da su građani osteceni..to je legitimno političko pravo.. prestanite luletatu u Sarajevu i napokon imajte drugačij misljenje od lupetanja vašeg. Svi imaju eazlicita misljenja osim Sarajeva. Tamo svi isto trkeljaju..
SDP je najveca podvala Bosnjacima, ali i Srbima i Hrvatima, jer kao sto znamo SDP je izgubio multietnicki karakter i tu je potpuna deintelektualizacija kadra. Sada je 99,2% Bosnjaka clanova, glasaca i funkcionera u toj vec sada propaloj SDP partiji, dok su drugi narodi najminimalnije zastupljeni. Podvala Bosnjacima jeste sto zele da uzmu glasove od njih, a podvala Srbima i Hrvatima sto zele da u ime njih nekoliko prodaju parolu o multietnicnosti. SDP lopovi i obmanjivaci.
Da je Niksic bogdom mogao stati na ukradenom traktoru, kosilici, frezi i njegova mafijaska stranka, da je samo po traktor ukrala vec milijarde bahato ukrali i kradu i dalje nemilice redom sta stignu. Toliko SDP krade da im je uslo pod kozu, samo da zadovolje svoje kleptomanske apetite. Bolesno kradu i pljackaju i onda optuzuju i upiru prstom u druge. Pokrali sve budzete kad su bili vlast, trolejbuse, na debljini asfalta. Reketirali, zaposljavali bracu,sestre, ratne zlocince, ljubavnice.
Evo sad sam dobio informaciju i bakir ide sutra u budimpestu da potpise grant sredstva koja nam EU daje za izgradnju Vc ili ide da se tamo svadja sa dodikom i kuci budalama govori kako brani BiH i zaposljava 100 000 ljudi, pa Angela za 16 g.vladavine zaposlila oko 2 mil. svaba, a bakir za 4 g. 100 000 zaposlenih u zemlji kao sto je predgradje beelina
Nezaposlenost u njemackoj: 2005 godine-4,86mil; 2019g.-2,27 mil; 2020 g.-2,7 moliona. Eto koliko je smanjila angela nezaposlenos u njemackoj za 16 godina, a NACIONALISTICKE STRANKE za 30 godina poslala te ljude u njemacku angeli koja ih je sve fino pozaposljavala i sad peru guzice svabama, e moj bakire, moja vreco zlata
Nikšiću, vrati konju glavu🤣🤣🤣🤭🤭
SDP/NS/NIP su izdali BiH i Bosnjake, i izdaja NIP-a u Velikoj Kladuši i omogućavanje pobjede ratnog zločinca Fikreta Abdica, izdaja Srebrenice od SDP-a, Nermina Niksica i Bege Bektica i pomoć u pobjedi negatora genocida Gujicica. Izdaja NiP-a u Novom Travniku i pomoć u pobjedi HDZ-ovog kandidata, izdaja Varesa od SDP-a u korist HDZ kandidata. Izdaja Stoca od SDP-a u korist HDZ Kandidata. i u još sada izdaja Mostara od SDP/NS. SDP/NS/NIP KVISLINZI I PETOKOLONASI.
Ko glasa za SDP i za ovakve tipove kao sto je Nermin Niksic je jednak Mladicu i Karadžiću jer svojim glasom za SDP podržavaju korupciju, nepotizam, reketastvo, krimjnal i ono najgore izdaju drzave, neulaskom u vlast na nivou BiH i FBiH. Niksic je pokrao donaciju traktora, kosilica, motornih pila, motokultivatora i jedini krivac sa Begom Bekticem za prodaju Srebrenice jer ne zele da stanu u zastitu nase drzave. Zato jedina istina je da je SDP/NS izdajnici.