Komentari (203)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tačno, samo robija!
Jel moguce da islamizovani Srbi ne vide, da njihovi politicki predstavnici stalnim, dogovorenim lajanjem na Dodika, ga u stvari odrzavaju zivotu.
Pusti šuplju Niksicu, to su tvoja braca, sa njima se grlis i ljubis, a igras za pare i za Dodika i Covica. Za Dodika si odigrao u Srebrenici, a za Covica u Mostaru
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Bravo za SDP. Sve probosanske stranke u BiH se moraju ujediniti dok se ne skine laktaško govedo. Kasnije se prepucajite i borite za vlast.
Rade li šta Oleg Čavka i Gordana Tadić?
Koje su to probosanske stranke ? Sve su one “prostrančke” jer im je samo vlast bitna i sve redom imaju mokre snove da će jednom doći na mjesto sda d.o.o. pa da se i oni malo naslone na budžete
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Al vas karra lik braćo. Haha, ne vadi ga! 🤣🤣
Ja koja si ti seljacina i budaletine eee budalo neotesana veliki si ti fasista..
Svaka čast SDP, ovo je prešlo sve mjere tolerancije.Ovakv primitivizam i vrijeđanje Bošnjaka se mira hitno sankcionirati. Ako neće institucije onda moraju Bošnjaci uzeti stvari u svoje ruke.Dosta je vise.
I ti mišu nešto progovori protiv fašiste.
Matica srpska 1825 godine- Bošnjaci žive između Drine, Verbasa, Save, Dalmacije i Hema čislom 450.000; ispovedaju islam ili su rimokatolici ili pravoslavni ------- Edukacija dodooo edukacija
Smijeniti ga prije dolaska iz Beograda,ovaki više ne postoji na Balkanu
Što prije ovog psihijatriskog bolesnika u poodmakloj fazi uhapsiti i osuditi, ako je svima nama u BiH stalo do mira.
Pošaljite krivičnu prijavu protiv njega ne pozivaj nikog nego radi sta je do tebe
Tacno se Vidi na njemu da nije vise normalan. A ova novinarka mu ofirno lize d..e.
Ljudska glupost je neograničena, da ne pričam koliko jedno krme može biti glupo.
Klixe, zahtjevam da banujete izjave Dodika jer me vrijedaju. Govor mržnje je očigledan. To što priča da BiH tek treba da se stvori ili rasturi je govor umnog bolesnika, pacijenta koji uporno odbija dijagnozu da je BiH država koja ima državni kontinuitet. Vi Klixe, koji me banujete za svaki odgovor na odgovor mržnje ste najveće novinarsko zlo na ovim prostorima.
Prosto je nevjerovatno koliko je ovaj naš narod (većina) slijep, glup i zatucan i kako je sa takvima lahko manipulirati od strane ovih polunepismenjakovica koji obnašaju vodje na našim prostorima i jedan drugom neprestano šalju protestne note, prijetnje, raznorazna omalovažavanja dok zajedno provode svoje slobodno vrijeme uz pun novčanik i vrhunsku udobnost kuća, vila i megastanova koje im je svojom glupošću obezbjediti isti taj zatucani narod i dok se smiju istom tom narodu
dobro je da si skuzio neke tek sad stvari niksicu
Koja patoloska mrznja prema drugom i drugacijem, a Erdogan ga ugostio kao kralja i to dva puta. Nije on zaobisao ni Inzka i cak ga je zesce vrijedjao nego ikog drugog. Bruka neoprostiva.
Pa uhapsite ga samo laprdate bezveze posebno ti niksicu nakarado