Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vi i SDP- NASTAVLJAMO ODGOVORNO, Bivši dir. Domova zdravlja Abel(SDP), i koruptivni snimak na kojem njegov vozač govori KANDIDATU ni B ti pomoć ne moze,samo to Abel može.Sve to govori kandidatu kojeg su kasnije zaposlili za vozača hitne!Sada je SDP stavio Abela Baltića (SDP) da bude NOSILAC Izborne LISTE za općinu Novi Grad, redni broj 1./ Sead Škaljić i Jasmin Skorupan proglaseni su od strane SDP kao glavnih KRIVCI sto Bogicevic nije imenovan za Gradonačelnika,SAD su ČLANOVI SDP-a!
VI VODITE DRUGAČIJU POLITIKU: Benjamine dijeli baklavice i Ćevape sa USILJENIM OSMIJEHOM i ima dva stana u Centru od 50 i 78 uknjiženih kvadrata(stvarnih135), ali PAZI SAD ,ona IPAK živi u Novom Sarajevu, JER ŽELI BITI Načelnica u drugoj OPĆINI, pa da POPRAVLJA FASADE, ko što je popravila FASADU ZGRADE u općibi Centar u kojoj je onda kupila stan od 78 (135)kvadrata :) Nek SREDI FASADU ZGRADE NUB BiH?!
TROJKA zavalila Federaciju pola milijarde, nesposobni, plus kupili sebi nova auta, u Vogosci zna se ko pobjedjuje, Sarajevski dogovor SDA, SiH i DF
SDP i Nasa stranka su najvece podvale ovom narodu
Puna sala kandidata :) Ovo sto smo vidjeli od vas i vase politike do sada, neka hvala!
Kakvu drugaciju politiku? Doci ce vam nova imena i samo ce naslijediti prikljucak na budzet,sve ostalo ce biti isto. Znaci,od ron.
Sve andol do andola kod crvenih
Potrošili dvije milijarde za dvije godina i zadužili građane još milijardu a sad zagovaraju prodaju Aerodroma telekom i elektroprivrede. Ljudi budite se postajemo podstanari MMF-a u svojoj državi.
Bilo bi vrijeme da neko drugo nešto pokuša u Vogošći, malo promjene nebi bilo loše. Ali Fudo Abaspahic da mi bude načelnik općine, daj bolan, doduše Ado Piknjac je bio veća fula. Stvarno nemate nikog boljeg ?
Koliko je duga premijer Niksic napravio, pitam za jarana ?
Koji mentol trebaš biti pa glasati za trojku, hahahha
Jedino sto ste vi uradili u Vogosci je da svake godine organizujete maskembal :) I jesmo vala za maskembala. Dalje, NIP, hadzija Kerla bio kondukter sad tehnicki direktor Centrotransa. Kerla, bivsi direktor televizije imao 3 godine zanata sad direktor odgojnog centra ... Asimaga, SDA. Prodao sve sto se moglo prodati ... I ko valja?!
Zasluzuju sta tacno? Tanovica, Mandica, Karic, Cengica? Neka hvala.
SDA? Neka hvala...
Tuga je ova struja SDP a
Nastavljamo odgovorno sa povecanjem cijene elektricne energije, sa deficitom, sa zaustavljanjem rasta penzija, sa povecanim uvozom, sa smanjnjem BNDa, sa izdajom