Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Aman sam se borio, šta si se borio, stavila ti SDP ime na listić i ljudi glasaju ili NE glasaju za tebe, jel ti to ta borba hahahahah
Osim toga, U Bihaću i na US kantonu je odmah poslije izbora potpisana koalicija NIP, Naša stranka i Pomak i zovu se 3B . Zato ne može niko da formira kantonalnu vladu bez njih ni NES ni SDA (jedino da se udruže SDA i NES) a SDP čeka da se sve riješi na kantonu da se priklone, zato nisu ni prošli u Bihaću
Kako lik lijevičar može optuživati ekstremno desničarski NiP za poraz? Svašta s budalama...
Ako je NiP desnicarska stranka ja sam Francisko Franko.. a kamoli "extremno" desnicarska
Glavu gore, mlad si izgleda i neiskusan pa ti srcu teško pada.
Nisi se ni trebao kandidovati!!!!!
Pa jarane nekako je logično za svoju se stolicu boris. Ovima izgleda prilazi u naviku da ih 8 stoji iza svake funkcije
Izdali jesu al zato ne kmeci nego bij svoje bitke sam.
Dino Neki ne vadi!
Ove ostale stranke kopiraju SDA. Da bi koalirali sa čhetnicima moraju se praviti ćoravi na sve što se radi protiv muslimana. Preuzeli samo ulogu od SDA KOS stranke, sad su ovi KOS. Balavi baljo bi prodo mater za stolicu, reko bi shilujte je i zakholjite, kolika će mi bit plata? Ne bi se ba izjasnio kao Bošnjak više, prije bi bio gospodin goovno.
CIta li ovo Sekretar i podSekretar Saveza Komunisticke Partije Federativne Republike Bosne i Hercegovine, Sekretar Niksa i drug i saborac podSekretar koji voli fotke za javnost, po mogucnosti na ULTU za vrijeme poplava, drug Konakovic!
Borio si se i ti izgleda protiv jedanaestorice
E moji biscani sta ste dopustili da budete u koaliciji sa izdajnikom BiH Dritanom. Jednog izdajnika ste pobjedili uz mnogo zrtava,sada se prepustate drugom.
e moj habibija, gdje su krajski biraci? na bausteli? na izbore izaslo 28.6% !!!
A sta je bilo u Tuzli, isto
Kakve su ovo kockaste glave? Kakve su ovo face? Na što je to SDP spao u Bihaću? Sve mi se čini da je psihički bolesnik krimos Hamdo Lipovača otvorio sezonu srozavanja socijaldemokracije u Bihaću. Ovom Habibiji bi možda bolje bilo da ide valjati balvane u Grmeču.
E moj SDP, NiP vas levati gdje stigne.
Ovdje je izgleda Bakir direktno gurnuo Hamdu Tigra u ovu prici i pustio ga lagano da padne jer mu je izgleda Semso preci od Tigra,a ovoga ce lagano da pusti niz vodu i da ga prekrije pepeo i sas i da ga napokon posalje u zasluzenu penziju.
Boss je trebo u Tuzli proć hljeba ne imali ako Bog da. Kako vas nije stid prodane duše ima jedan komunista radi samnom sutra ću mu prnjoku razbit jugobalija a 70 mu godina.