Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hhahahahahahahaha SDA u Tuzli hahahahahaha Pa to nikada nece dozivjeti. Samo se blamiraju
Mihajlović-pokopao se prvom predizbornom izjavom o ugroženosti Srba u Tuzli.Svejedno su mu šanse bile matematičke.Čičko-nema ništa konkretno,i poprilično neubjedljiv.Blagojević-ima neke solidne ideje,ali dolazi iz SDA,tako da sve pada u vodu.Lugavić-uradio dosta,za kratko vrijeme,nema sujete,s obzirom da uvažava i prijedloge političkih rivala,i definitvno zaslužuje novi i puni mandat,s obzirom da je na dužnosti bio samo 18 mjeseci.
Na politickoj sceni nema ozbiljnih kandidata niti stranke koja bi ponudila nesto novo i na kraju ispunila obecano. Jasno je da ce Lugavic odnijeti pobjedu, jer svi ovi protukandidati su anonimusi totalni. Lugavic je fino preuredio zapusteni grad i svaka cast za to.
Ruzan je za medalju..
snsd ima kandidata za gradonacelnika tuzle?
Jel vodi Enver ili Zijad dogovorite se
Enver lugavic kice
Sda mora biti ugasena. Sda vodi Smajo M.i druga bagra...
Kao prvo mog'o je napraviti ovaj zub a kao drugo pa zar imate snsd miledodik u Tz???
Nema njegove slike. Ne zna se ni ko je, ni gdje je glasao
Enver? Haha
Šta očekivati od Tuzlaka,izdali su SDA i Alijinu ideju
HAHAHAH
Prodali su našeg predsjednika i u ratu za lokum i kahvu.S takvim ljudima se nema o čemu razgovarati
PRIKAŽI ODGOVORE (4)