Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ko ih je ubio? Pitam za druga iz Njemacke
Zločinci. Iste te zločince je Armija BiH osudila odnosno riješila. Nije to kao po RS-u gdje su zločinci heroji i hodaju po ulici.
@BijeleCarape Pa nisu ni u Vijećnici izgorile samo bošnjačke knjige, pa piše ona civilizacijska sramota
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ali su zato naši susjedi ‘zločinački NAROD’. Malo mi smrdi na licemjerstvo.
Naravno da jesu
Hoce skupit glasova pred izbore. Samo se sramote. Ovo su uradili Cacini ljudi, koju bili pripadnici armije BiH. Pa tko je pobio stotine hrvatskih civila po sredisnjoj Bosni i dolini Neretve, Nisu valjda odmetnici i pojedinci.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
SDP se drži populizma kao i uvijek,nehljebovci licemjerni
Zasto na spomeniku ubijenoj djeci opkoljenog Sarajeva ne pise ko ih je ubio? 1.600 ubijene djece. Velikosrpska politika, SANU 2, uporno radi na izjednacavanju krivice i izvrtanju istine.Cijeli svijet zna ko je bio agresor na Sloveniju,Hrvatsku,Bosnu i Hercegovinu, Kosovo i ko je pocinio nezamislive zlocine i Genocid.
A ko ih je ubio ? Vanzemaljci ? Napisite istinu i samo istinu .
predlazem da pise "poginuli usljed elementarne nepogode" jer ih ocito nisu ubili pripadnici slavne harmije... ubila ih kisa i vjetar
Sve je ovo politika koju vode islamizirani Srbi, pravljenja lazne istine, skrivanja svojih zlocina. Drugi su pravili organizirane zlocine, a oni se jadni samo branili, a tek netko od njih napravio neki pojedinacni zlocin. Mozes mislit, po sredisnjoj BiH cijela sela nestajala, i to su za njih pojedinacni zlocini. Isto su radili i po selima oko Srebrenice. Pa tko je mogao danima izvodit ljude iz stanova, vodit ih u logore, pa zatim ubijat na Kazanima. Odmetnici jel.
Моја беба се укакила а све остале се усрале...То је муслиманска логика која не пије воде код Срба, а Бога ми ни код Хрвата више...
Hoce li se ikada ova zemlja maknuti od prokletog rata koji je zavrsen prije cetvrt stoljeca.
To je glupost populizam najgore vrste bolje onda nemoj nikako ne diraj nista i cao.
NAPISITE DA SMO MI SRBI TO POCINILI VEC SMO NAVIKLI STOKO
Hoce skupit glasova pred izbore. Samo se sramote. Ovo su uradili Cacini ljudi, koju bili pripadnici armije BiH. Pa tko je pobio stotine hrvatskih civila po sredisnjoj Bosni i dolini Neretve, Nisu valjda odmetnici i pojedinci.
SDP se davno izgubio i daleko su od socialdemokratije
Na kraju će ispasti da je Caco skoro dvije godine vodio Crvene kmere, koje su zločesti Srbi i Hrvati (uz pomoć masona) nekako infiltrirali u opkoljeno Sarajevo
Bošnjačka logika: Kad Srbin ubije, Srbi su ubice. Kad Hrvat ubije, Hrvati su ubice. Kad Bošnjak ubije, pojedinac je ubica.
SDP pokušava biti veći patriota od SDA-a, kao što je SNSD preuzeo tu ulogu od SDS-a. Veoma su nisko pali.
Ma jok ba, ne moze Musliman napraviti zlocin to samo drugi rade. Islam je vjera mira i ljubavi