Komentari (238)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDP je trenutno na politickom trzistu prostitutka
IPAK IDEMO ZA NJEMACKU, OVDJE JE SVE PROPALO
Kad vec birate izmedju dva zla izaberite manje....SDA..PDAOVCI su najgori najneobrzovaniji otpadak iz SDA....
amy88 Tacno, jedini gori od SDA je PDA.Zalosno je drustvo gdje su ovakvi uzeli toliko glasova.
Zakon o porijeklu imovine nepaše ,jer su svi bili na vlasti.
Nakon svega radi jednog kantona rizikuju raspad na svim nivoima vlasti df I nasa stranka ili ce ih izbaciti ili ce istupiti. Strasan pritisak, ucjena I glad za novce.Nista sveto!
Koji principi, svaka čast..... nikad Vi nebi sa SDA, a na kraju... pojedeš što ostaviš iza sebe
izdaja... nikad ne bi dobili ovoliko glasova koliko su dobili u Tuzli da se znalo da će koalirati sa sda i pda. neviđena izdaja
BAS!
Opa! Hajmo sad “crveni tuzlaci” serite po “nacionalistima iz SDA”! Da vidimo sad tu laznu Tuzlu!
Cuj crveni Tuzlaci ?! Pa ovo je izdaja !! Ja mislim da ce neko morati nesto radikalno da uradi da se stanje vrati u status PROMJENA!!
Pa nego kakvi nego crveni. Kao krv! Jesu li na vlasti 15 god ili nisu. Zato sad, nek mole SDA! SDV i PDA do potpune vlasti!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Početak kraja SDP-a....
...u suštini ovo je poruka da u Tuzlanskom kantonu ima mjesta i za vjernike i za one koji to nisu...za sve ljude...toga nam treba najviše- IDEOLOŠKOG POMIRENJA U SVRHU OPSTANKA NA OVIM PROSTORIMA
U sustini VJERNICI nisu bili frka...ovo je covjece zivot ili smrt! SDA PDA I SBB nemaju nesto puno veze sa vjerom ako si na to aludirrao! Vecina je tu hebaca matere svoje a ne nekioh vjernika i slicno...u sustini NEMA SUSTINE BEZ PROMJENE. OVO NECE NA DOBRO...
PatriotBH U sustini, ne mogu formirati vlast pa ce uci u savez cak i sa SDA koje ne mogu gledati. Hebiga, i tebi se izgleda mora crtati.
on bi se sad hebo u dupe sa svima samo da bude vlast 😂😂😂
Bijedic je kriminalac kao i mnogi SDP ovci koji su omastili brke. Sada im trebaju stari partneri u kriminalu i zadrzavanju statusa quo sto ce im omoguciti zastitu od procesuiranja i politicki opstanak. Gradjani su ovde najveci gubitnici.
Opredjeljeni KLEPTOMAN okuplja družbu registrovanih KLEPTOMANA !!!
Ne pada SNIJEG da prekrije BRIJEG, već da ZVIJER pokaže TRAG !!!
Gdje sad on budala Derim što se pomalja iz Nerminovog pakaša, da čujemo koju pametnu !?
Otiso da isamara ove levate iz TZ SDP-a.Javi se kad se vrati.
pa ti glasaj!
ja bih od gladi umro ali ne bih prekrsio obecano…..vi ste bezkarakterna sramota svih Tuzlaka i vasih glasaca