Komentari (192)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
majko moja vidju uhljeba
i sponzorusa
@h8er_ ne samo sda nego sve politicke partije, svi se bore za uhljebsku poziciju i gledaju kako ce ovom napacenom narodu kozu zgulit i dobro je nasolit
Ja sam socijalista i socijaldemokrata po čvrstom ubjeđenju, ali ovaj SDP na čelu sa ovim ljudima me mogu povući za salgiju. Isti su kao i SDA, HDZ, SNSD... Ovaj put ću slijedit put Selima Bešlagića!
Daleko od toga da podržavam ove koji su sada na vlasti, ali nije mi ni Nikšićev mandat ostao u dobrom sjećanju. Sve se opet svelo na podjelu stolica i para, korupciju, nepotizam i ostale prateće pojave u našem društvu. Nažalost, nije iskorištena šansa, a onda je i Hamdija Lipovača dao svoj "doprinos". Sve u svemu, razočarenje i spoznaja da su u ovoj vuko.ebini mozgovi vladajućih elita isto baždareni. Donekle bude lakše kad nema nacionalističke retorike.
Sve vi nudite prije izbora, a nakon izbora nigdje vas. Halo glupani mi smo ti koji su vas izabrali i koji vas biraju.
Vi ste samo - SLUCAJNI PROLAZNICI - Kada je gorelo vi ste bili u misim rupama ili samo SLUCAJNI PROLAZNICI vi ste najgori od najgorih...
Čekaju da im gradjani sastave izborni program, he, he, he baš su originalni, puni ideja u SDP-u.
ovi očito još ništa nisu shvatili, a ma baš ništa, završiće kao sbb. kakvi mediokriteti pa baš i tu gdje se jedino i uopšte ispoljavaju. biće gumicom pobrisani sa scene.
Tako tako, samo komentarišite ljubi vas Seka. Niđe na svijetu sluge ne rade za tako male pare. Evo i od mene 10 KM samo komentarišite i branite svoju SDA.
Do prije 3 godine ste bili 100% glavni komplet 4 godine . I sta bi? Iste face ista raja, sada trazi opet fotelje. De metnite Denisa , a ne da ga zakopavate i takve ljude a ne poslusnike istrosene i slicno.
SDP: Umjesto nacionalističke ostrašćenosti, nudimo ideje kako da život u BiH učinimo poželjnim za svoje članove.
Volio bih da se vratite 2018. Ne mogu više ovog seljakluka i fašizma na vlasti.
bal vampira
Sva sila SDPa stala u 18 slika LOL
Nudite kako da ne!Kurvarluk i javasluk
Hajmo ljevico, sretno!
Da hrvati pricaju o trecem entitetu i velicaju svoje fasiste, srbi zazivaju nova klanja a stoka iz sdp-a jos uvijek zivi na titovim idealima bratstva i jedinstva. Ko kolje, ubija i siluje i drzavu bih ne priznaje sa njim nema price zato ublehe malo se uozbiljite.
ne zive oni na "titoivim idejama" to je za idiote.... Nego svaki od njih imaju knjigu Adolfa Hitlera pod jastukom : "Mein Kampf" ... da lakse zaspanu ... Ja licno se uvjerio u to... Jer njihova filozofija se zasniva na "ODSELI SE" ... to ako nije Fasizam onda
ne zive oni na "titoivim idejama" to je za idiote.... Nego svaki od njih imaju knjigu Adolfa Hitlera pod jastukom : "Mein Kampf" ... da lakse zaspanu ... Ja licno se uvjerio u to... Jer njihova filozofija se zasniva na "ODSELI SE" ... to ako nije Fasizam onda
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ista ste bagra ko i SDA. Prikriveni i nakaradni komunizam, manipulacija svakim mogucim tenderom, da ne nabrajam dalje... Sve u svemu ista go*na, isti princip, ista nacela, isti sugavi nacin djelovanja, samo drugi dres.