Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kosarac mu smjestio suprugu kod sebe u kabinet, eee Raduljiću dok ti njemu skupljas glasove, on ti gospodji lakira nokte.
Dok je on potrcko na terenu, gospodja odradjuje/zaradjuje u birou. Dat mu odmah otkaz u Oruzanim Snagama!
fino bogami, ima posla i radnih mjesta u drzavnim firmama vako kad zatreba
Eto vidiš ima posla ko hoće da radi,a da se ne lažemo sve stranke to ovako završavaju.Ovom zemljom vladaju mafijaški klanovi koji sebe zovu partijama i strankama.
Ministre Helez, otpusti ga iz OS BiH, svakako će mu Košarac naći radno mjesto.
Odmah Ruduljcevica bez posla treba ostaviti i nek okopava krompir kako je navikao a Kosarca drasticno kazniti.
Ovako je već 30g, od vladavine, SDA, SNSD, HDZ sve mafijaši, naša, djeca, 12 g konobarišu a završili zdr struku, ali nema šanse u dom zdravlja sarajevo ili stomatologiju ili ukcs
Sve su svoje uhljebili na budzet a ti sirotinjo u privatnom sektoru radi po ugovorima na tri mjeseca
U Lukavici najnormalnije obje stranke daju 200 km za glas
Moralna ništavila svuda
OS nam je nesto ko libanonska vojska.Niti cuvaju granicu niti se mjesaju u politike vodecih.
Mijenjati kazneni politiku vezano za izbore. Kakve novčane kazne (to opet parama od naroda)odma tog kandidata DISKVALIFIKOVATI i brisati sa biračke liste. To bi bilo realnije a ne novčana ""minorna kazna""
Glasovi da se kupuju kod nas? Boze sacuvaj, pa neee. Sta smo to dozivjeli?! Mi kao drzava koja nikako nije na spisku zemalja sa najvise korupcije. Mi kao drzava koja ima aktivnih samo 5-6 stranki. Ne mogu da vjerujem.
SDA ovako radi vec 30 g Dodjite u SBK i zaposlite se bez sda u postu ili opstinu... Bgm nemoguce Sda je sve unistila preko promovisanja vjere i postenja
Sok je bila SDS u vlast sa SDA i SDP država je napravila najveći korak naprijed sjetimo se samo ministara Šaroviča i Mektića radili su za državu bolje nego neko Bošnjaci i Hrvati. Treba opet vlast da čine SDS SDA SDP DF PDP
Smeće košarica.
Treba malo i pojasniti pripadnicima oruzani snaga sta smiju a sta ne. A ocigledno i koje nijega zaposlio tu,mora se i oduziti na neki nacin.
Kao i svaka druga stranka..isti princip