Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sad ce izjavit da su ovo sve strani placenici
nećeš debeli samo žabu da progutaš moraš i krokodila
Vise covjek i ne zna, kako bi reagovao kad vidi sliku Stevandica😱🤔Koliki mu je BMI, ali on je bolesno debel😱😂sta ce jadnicak, pati se, od zivaca i nervoze samo zdere, a vjerovatno i zalijeva😱🤔😂blago vama, vise vas niko ne j.be ni za suhu sljivu, a brate niste bolje ni zasluzili😱🤔sretno na sljedecim izborima🇧🇦🇧🇦🇧🇦
Prodajem zabe i krokodile povoljno na OLX. Cijena u pp.
Besplatna dostava na prostoru manjeg entiteta.
Ovaj Stevandić u zadnje vrijeme se baš udebljao, nisam znao da se od žaba može ovoliko udebljati. Lik samo žabe guta.
Pa reko je lijepo da su i krokodili na meniju.
Funkcioner SDS-a i načelnik opštine Istočna Ilidža Marinko Božović:Međutim, dok raspravljamo o svemu ovome, 18.5.2024. godine u mojim Vojkovićima, koji su u ratu sami imali svoju brigadu i koji danas imaju 3.500 registrovanih pacijenata i preko 5.000 stanovnika, nema doktora opšte prakse kao što ih nema na drugim mjestima, jer su otišli da rade u mrsko Sarajevo, ne u Njemačku. Mislite o tome. i zapitajte se – zbog koga i zbog čega!''.
moji balvani, moje budale