Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odlazak stranih sudija da ih popune stranacki kadrovi koji negiraju genocid itd. Sjeme vam se zatrlo i na djeci vam se vratilo
Ma da, razgovor ali na kraju ako me bude po našem bosnjaci su krivi. Jedi feces
Evo ti razgovor: "Nema sansi da odu strane sudije dok se ne dovrsi pravna izgradnja BiH... Nikakvih sansi!"
...i kao biće bolje kad ode Dodik, a dođu ovaj, Vukanović, Trivićka, Stanivuković i ostali negatori genocida i ljubitelji profašističke politike, revizionisti istorije koji imaju identične stavove kao Dodik, samo žele na njegovo mjesto. Nema šanse. Katarza srpskog naroda je još daleko.
E glupsonu jedan. Nikad s takvima neće biti napretka.
Navedena TEMA je već jednom ODBIJENA u Domu naroda BiH,ali Nešković uporno DELEGIRA anti državne teme. Obzirom na DESTRUKTIVNO insistiranje, svaka ČAST klubu Bošnjaka koji NE PRISTAJE na cirkus predvođen SDS-om i SNSD-eom, prečutno potpomognut od Trojke! Nisam mislio da ću moći reči nešto pozitivno za SDA, ali pored ovakve Trojke iz Konjica, Bakinica o svih AFERA, laži,loših kadrova Abela, Isaka, Konakovića itd, jasno je da će mnogi iz REVOLTA ponovo glasati za SDA!
Da nećeš možda demokratiju kakvu ""ti & Co "" iz manjeg BH entiteta hoćete.Samo bzvz šupljiraš ti & Co jer sve hoćete po izvornom Deytojnskom sporazuma ali da ""ponešto"" bude kako hoćeš ti & Co. Nije Deyton ""Švedski sto""
Bila je radprava o stranim tužiocima pa su oni otišli iz zemlje. Domaći tužioci koji su ih zamijenili su uglavnom politički podobni I rade kako im se "odozgo" kaže. To je rak-rana jednog društva. U RS uništene tri banke, izvučen novac I nikad vraćen, ali nema nikoga da podigne optužnicu.
Za one koji misle da je SDS opozicija Dodiku.
Uh, kako sam se naroljo i naarlauko na Teinom koncertu. Prvo sam ga zvizno na njoj pred koncert da ne bih morao skidati gaće usred Zetre, a onda sa švalerkom otišo na provod. Blejo sam u rasplesanu Teu ko tele u šarena vrata, a kad je došla na red 'Hajde' zagrlio švalerku i pustio avaz do plafona. Onda sam se vratio kući, poljubio suprugu i lego da spavam. Tea i Prija su dvije zmajice koje bljuju vatru. 🐉🐲🔥
Niko ne zna zapjevati kao Albanka.Pogotovo ove pjesme o OVK .Tjeraju suze na oči iako ne razumijem ni riječ-Živjelo bratsko Kosovo.Samo razumijem da je pjesma o gaziji i šehidu Ademu Jašariju............... https://www.youtube.com/watch?v=wzulsLpA84E