Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne daj se Dodice, Bosna je uz tebe
Svi smo uz njega
Mile "najvec prijatelj" Bosnjaka, nanijo je vise stete RSu nego svi njegovi neprijatelji zajedno...Sto se mene tice moze biti dozivotni vladar RSa covjek je vec pola posla odradio za bosnjake, 40% stanovnistva RS ima manje danas nego po zavrsetku rata... Zivio Mile!
Ma bolje ovako da zabrane nego da narog kazni..manja sramota!Pogledaš fotku isto žalosne sove!
Budi borg s nama 🤣
a sklonite ga vise tako vam boga
Samo naprijed!
Samo da vama kao tzv.opoziciji kazem da ce bosna biti dio slobodnog a ne srpskog iliti ruskog sveta. Niko vas nije obavijestio?
Nista se ne kaze gdje da dodjem i kad. Povedite i onu dabicevu kcerku
Merhaba Milorade!
Haha svi ste vi izdajnici Bosne i Hercegovine. Kada treba ukrast, prvi je načelnik SDS iz istočnog Sarajeva, odmah uleti načelnik iz SNSD, a sve to šaluju naši nacelnici zajedno SDA, DF, SDP, NIP... Pogledajte svaku nakazu koja je izgrađena na ukrašenoj zemlji u Sarajevu, Bjelašnici, Trebevicu, Jahorini, to oni zajedno rade, nema veze stranka, vjera, nacija - PLJACKA IM JE DNK
Znači počelo je.
SDS najbolje zna kakav je Dodik. Mi Bošnjaci ne znamo toliko.
U koaliciji SDA i SDS BiH je napravila najveći korak naprijed sjetimo se ministara iz SDS Šarovića i Mektića radili za BiH bolje nego Bošnjaci niko nije psovao genocid niti prijetio ratom tj secesijom svaki dan, narod bio počeo ponovo da se zbližava radi i druži. Istina da je SDS počela rat ali sad su druga vremena pogledajte SNSD u šta se pretvorio. Očito zapadu ne odgovara da se mi na Balkanu pomirimo pa zato podržavaju Dodika.
Sjaši murta , da uzjaše kurta... Servofašizam
Ko ne konta da Dodik i stranci imaju deal, nema mozga.
bravo komsije, dosta vise da nam budale kroje sudbinu.
Ne zaboravi da su te komšije pod imenom politike SDS počele rat i uradile sve šta su uradile!
399@ Vremena se mijenjaju pogledaj u šta se pretvori SNSD u radikale da radikalniji ne mogu biti a pogledaj ministre iz SDS npr. Šarovića i Mektića radili za BiH bolje od Bošnjaka.