Komentari (337)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HOĆU BOLNICU DA MI KUPIŠ, DA ME SLUŠAŠ I DA ŠUTIŠ SA MNOM ĆE SVE DA TE BOLI I CIJELA SDA ĆE MORATI DA ME VOLI! IZ TREZORA VADI PARE I KUPI MI KIŠOBRAN ŠTO IMA ŠARE NEKA OVA BIJEDA GLEDA DA IM PRVA DAMA NI ZA HLJEBA NE DA! U OKTOBRU ĆE SUDIJA SVIRATI KRAJ, MOJ RIĐOBRADI MAGARČE TO VEĆ SADA ZNAJ! TVOJA LUDAČA UVIJEK BIĆU JA, JA SAM SAMO TVOJA SEKA KUČKA NE PONOVLJIVA! UZALUD JE CIJELA SDA SAD NA NOGAMA, PRESTAJE I NAŠA DUGOGODIŠNJA TIRANIJA!
prejakoooo
HAHHAHA TOP!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Pomozi.ba http://pomozi.ba/pomozi.php PayPal: [email protected] DONIRAJ POZIVOM: 17001 17002
SMRT ZA SDA !!! DZENAZA VAM JE U OKTOBRU BAGRO ZELENA !
toooooo milfačo. ajd što bakir kara talibansku krezubu sda sirotinju, sad im i ova medicinska sestra trlja sol po otvorenim ranama. djeca se uče na tebi.
gdje su sad oni SDA ovci što prozivaju Fahru da nije bošnjak, a gospođa iz Golubovaca kod Podgorice šta je ona ?! drugo u bolnici ako ležite morate sebi kupiti od igle, gaze i lijekova, besplatno je osoblje koje ako vas ne ubije svojom strućnošću izliječit vas neće sigurno!! a treće kod tako velike muslimanske porodice ćerka (sumnjivog morala)im se udala za srbina !! geni su čudo !!! i stvarno je poznata ali po svojim psihopatskim odlikama !!
blesav narod
Ma to je samo da te se sto prije rijese i da te ne gledaju!
Doticna nema kapacitet da bude vrhunski politicar. Umjesto da se bavi svojom strukom i da tu pokusa da bude najbolja ona se bavi necim sto nije njen "fah".
Doticna nema kapacitet da bude vrhunski politicar. Umjesto da se bavi svojom strukom i da tu pokusa da bude najbolja ona se bavi necim sto nije njen "fah".
Gsdje god dodes nameces diktaturu i prijetis postenim doktorima likvidacijom sto se ima vidjeti na netu i cuti audio snimak!!
Gsdje god dodes nameces diktaturu i prijetis postenim doktorima likvidacijom sto se ima vidjeti na netu i cuti audio snimak!!
To im je poso, hanuma. Ono znas... biti ljubazan prema musteriji. Ono ba... ko da ti je dosao u ordinaciju s kovertom. Onako... debljom.
ovaj tumor ne moze izlijeciti ni jedna terapija samo metkoterapija
Sterilizacija na preko 100 stepeni Celzijusa bi takodje funkcionisala.
Dodzi kod mene dobices kamen u glavu
Gospodjo Sehija, nabijem vas na K.
ZENA JE ZMAJ!!!!
Mislis zmija?
Tek sada mi je jasno zasto je onaj Bakir moron i psihopata! S kakvom on stokom zivi!!!!! Razvedi se, konju!
Joooooj! Bogu plakat"! Stvarno joj treba psihijatar! Znas li, Sjebija, gdje zivis? Zvucis kao da si na Marsu.
Da nije bila u ergeli pa su je svi konji usluzili?