Komentari (1164)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dragi prijatelji ovo je početak kraja naše Bosne ... nemojte poslije pričati nismo znali niti mogli ...
Pa da moze kupiti kišobran od 2000 eura
U potpunosti podrzavam ženu za kandidata za člana Predsjedništva. Dosta je i muških predrasuda, dr.Sebija se pokazala izvrsnim menadzerom i važi za vrlo cjenjenu doktoricu, specijalista ginekologije. U svom radu je pokazala uspjeh. Jedini "grijeh" u ovoj državi je što je supruga trenutnog Predsjednika Predsjedništva BiH Bakira Izetbegovića. Prema tome samo naprijed doktorice, u Vas uspjeh ne treba sumnjati. L.P.
Hvala Bogu da imamo konačno i jednu snažnu ženu za kandidata. Žene su u BiH društvu dovoljno marginalizirane da je ovo svakako korak naprijed. Podržavam dr.Izetbegović za kandidata za člana Predsjedništva. Na tom punu želim joj uspjeh. Svi silni negaitvni komentari uvijek govore o ljudima koji ih pišu. Doktorice sretno! :) i UNSA ste napravili red i disciplinu, ovoj državi je to potrebno.
Čuj prema raspolozenju unutar stranke?! Daleko je to od raspoloženja... to se zove strah!!! Presmiješno!!
Hahahahahaha
Konacno pravi kanditat koji personifikuje bosnje u pravom smislu !!!
Seko, samo naprijed!
hoće li i nju u amanet sultanu
U toku je međuopštinsko takmičenje čija vušagla će manje da viri iz Kirbijeve zicegu...
Ma cim je Zvizdic neki dan izjavio da se mozda nece kandidovat.. znalo se da ce se ona ukljucit..
Kao što rekoh,,pamte momci,,Seku,,😁
Ja cu glasat za Salaha
pod kojim brojem je taj gospodin i koju stranku predstavlja? cini mi se kao dobra odluka
Voljeli je ili nevoljelii nazalost nemamo jaceg kandidata od nje.Jedino ona moze spustiti Dodika gdje mu je mjesto.Samo neznam koga bi to klixovci za predsjednika pa izjaynite se vise.Komsica,Borisu,Covica ????
@posjetitelj čime jqdan nebio?! Kad sekina supruga bakira dala sve draganu i Dodiku,ne znam Dan li im je i seku davao da je jbu
Osušila se ruka onom ko zaokruži ime ove kalašture.
sreca nema muske djece
E drugovi, jos nam ona fali..