Komentari (928)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve je ovo bila proba da se vidi misljenje ljudi, Sizofrenicarku je strah javnih listi
upravo tako
upravo
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
U OKTOBRU ĆE SUDIJA SVIRATI KRAJ, MOJ RIĐOBRADI MAGARČE TO VEĆ SADA ZNAJ!
UZALUD JE CIJELA SDA SAD NA NOGAMA, PRESTAJE I NAŠA DUGOGODIŠNJA TIRANIJA!
Odakle si Sele, devojano mlada, iz Srbije brale, iz Podgorice grada!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ma dosta vas je ionako puna kapa Izetbegovica, vrijeme je za promjene ! Mislim da je Fahri otvoren put da konacno pobijedi i promjeni stvari na bolje!
Fahro znaci uzima izbore ! Bravo !
Šta kažete, da li je sad idealno vrijeme da se Komšić kandidira kao bošnjački član predsjedništva? Bit će SDA po volji jer je već duuugo njihov, bošnjaci će konačno glasati za nekog koga žele (a ima i ljiljana), Hrvati se neće buniti ... jednim potezom, mir u kući :-) ...
kako ce jedan sovinista dozvoliti da se zena, cak i njegova, kandiduje za neku bitnu poziciu u BiH??????????????????? kad je SDA postovala zene?????????????
ebo vas bog kakve su ovo podrske radoncicu vi niste normalni fakat dabogda izgorila cijela bosna da vas jevo bog retardirani, imamo priliku opet ce bit isti k puuu
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Sebija, za koga sad da glasam?
Neka ljudska bića lijepo stare, a neka vala i ne..
Samo da napomenem nije Alija nikog uveo u rat nego je Bosna kao i Hrvatska bila žrtva brutalne agresije. A vi dalje nastavite diskusiju.
Nije Alija uveo u rat nego je narod sam se sjetio da se okupi na barama i trazi da se razbije jugoslavija. Ah, ne cekaj, te je skupove ipak on organizirao kao i glasanje o nezavisnosti. Hajte matereti reci ko je pokrenuo preglasavanje srpskog naroda da se izadje iz Jugoslavije ako nije on?
Simpaticna zenica, mozda bi bilo bolje da je ona u predstavnistvu
Jest Sebija šejtan.
Bas je ova Sultanija lijepa zena.
Cestitam Denisu Becirovicu na pobjedi.
Nije se trebala ni nadati da će biti, lopovluk joj viri iz očiju
Jadan je pobjednik, jedan je Fahroooooo