Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kinezi ni slučajno ne smijete naoružati Ruse, ali mi možemo Tajvan. Logika 0.
RUSI VRSE GENOCID I ISTREBLJENJE UKRAINSKOG NARODA,TO TAJVAN NE RADI,TU JE RAZLIKA
@User Cionisti vrse istrjebljenje palestinskog naroda, pa nesto ne vidim da se ko trza...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jel ovo oni sto su tvrdili da huso pravi bojne otrove 2003?
Ko volio Rusiju u kući mu bila. Koliko znam srbi, hrvati i bošnjaci se nalaze po njemačkoj, americi i evropi a Nikako po Rusiji. Po rusiji ide autistična politika republike srpske jer smatraju narod za idiote koji misle da pjene na priču o Rusiji.
Problem su tehnologije koje će Rusija dati Kini zauzvrat. Prije svega proizvodnja rezervnih dijelova za složene sisteme poput aviona.
Ruska tehnologija? Hahaha.
Ebem i vas i kineze i ruse.
Evo jedna udica varalica za botine!
Bošnjače čitaj Kur'an, nebil' progledao konačno! Jedino tu je apsolutna istina!! Jel nam Kur'an kaže da su nam prijatelji hrišćani koji su sačuvali monaštvo, a u Rusiji ih sve veći i veći broj u zadnjih 20 godina, ili da su nam prijatelji McDonald's katolix manastira-ni-zglave prodaj-crkvu-za-marku pro-lgbtnoiq 'hrisćani'??
Sta je tu cudno... zato Rusi ni pod cijenu da moraju baciti atombomb nesmiju izgubiti... Raspali bi se... E onda bi NR KINA bila okruzena neprijateljima pa skoro sa svih strana.. Tako da je ovo malo po malo i Kineski proxi rat. Zapad na strani Ukra a Kina naravno Rusa... jer im Rusi ledja cuvaj.... Sad za sad...
Treba zaustaviti kamion sa bananama.
USA iz svih oruzja puca na Kinu da ne zaustavi ovaj rat.
i to ce biti neko smece "made in china"
"Takav korak Kine bi bio veoma rizicna i nerazumna opklada" - poruka kosookima da se ne igraju
Valjda izporuku, ne nabavku.