Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja i?
Meni je iskreno nevjerovatno da je crna Gora u natou dok Bosna 4 godine rat, najduža opsada, Sarajevo grad gdje je počeo prvi svjetski nije. Znaci hajd nismo eu u redu nismo nato to je sramota zapada velika
Pa niko nije ni spominjao sankcije Srbiji vec Dodiku majmune
Kod nas samo ‘Stizu’ i izrazavaju zabrinutost! Zali boze putnih troskova
Bosnje ce skontati da su napadnuti kad tenkovi opet dodju do Skenderije.. treba bosnji malo duze da skonta.. samo su ga 16 puta ne spremnog uhvatili… treba jos bar 18 puta, e onda cemo biti spremni 3670 u aprilu… mudri bosnjo
I birokratska Europa otišla u neku stvar. Gledaj koji metuzalem ih predstavlja!!!
Il je EU il je NATO ili nešto sasvim treće.
Jesu se nadigli da naprave opet haos.
Hoće li se provozat tramvajem???
eh otkad nisi bio
gdje gostuje i kolko je karta?
Ništa zapadni balkan samo Bosna, mi smo bure baruta hebeš druge xD
Hajde ne palamudite previse, lijepo nas primite, organizujete referendum da li BiH gradjani zele u EU po evropskim zakonima, za 6 mj gotovo. Bez previse pametovanja. Samo retardirani fasisti/nacionalisti ne bi pristali na ovo,svako svom djetetu zeli najbolje.
Hajde Josepe, ti ces nas spasiti sigurno… neka masala… neka neka
Elon Musk je iz Republike Srpske https://www.youtube.com/watch?v=IJQU_q883vI
Hoće izborni zakon da namjesti HDZ-u
Samo ga upoznati da postoje reteogradne strane koje drze skupove podrske Rusiji ,ne postuju Visokog predstavnika i negiraju genocid samo neka ta tri pitanja postavi Dodiku.
Prpa stare hurve Evrope… treba odrzati tampon zonu izmedju Evrope i Rusa, podgrijavati nekakva obecanja koja se nikad nece ispuniti… Vazda su ova podrucja bila posmatrana kai divlje granice zapadne Evrope, providni Evropljani, da hoce mogu nas sutra primiti , sta je nas 3 milliona , ne bi Evropu ni zasrbilo, ama valja ocuvati rovove prema Rusiji.