Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nemate šta biti zabrinuti, vidi nas građana kako smo letargični, kad bi donijeli zakon da nam žene karaju jednom sedmično niko ne bi ni pisnuo
@muslim2bec Previse se je narod orijentisao na religije umjesto o pravdi napredku i postenju, a ovdje se upravo radi o najvecem i suludom nepostenju i to u federalnom parlamentu kao sto bi trebalo, a nije, najznacajnijem i najcasnijem mjestu u zemlji.
@muslim2bec. Skini nam se vise s qurca ko god da si a mozes biti ili srpski provokator ili glupi primitivni indoktrinirani Bosnjo...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Osobno sa štovanjem mislim da je gospodin Intzko daleko zabrinutiji od ovog gospodina, pače, gospodin Intzko Valentin High Representativ ima puno zabrinutiji izraz lica na kojem aristotelove bore dominiraju njegovim čestitim balkanskim čelom upravo iskazuju tu svu bol svijeta zbog koje svi izgledamo napačeno i pačenićki pvpdeći se za doživotnim HR -om kako MZ vidi gospodina Valentin Intzka, koji poput Filipa Latinovicza brodi balkanskim bespučima u traganju za istinom.
Svi stranci zabrinuti, a svi podržavaju sveopštu pljačku.
Vi zabrinuti? Pa vi ste nam.sve ovo nametnuli, napravili ste državu koja nemože funkcionisati, uzeli ste sva prava policiji prike rata obicni stražar je imao veća ovlaštenja od današnje policije. Uveli ste nam devetogodišnje školovanje koje ku..u nevalja itd, itd... I na kraju vi (medjunarodna zajednica) zabrinuti.
Niko ne spava koliko ste zabrinuti. Klasika, suplja prica, bez ikakve odgovornosti i uzivanje privilegija u zemlji u kojoj je sve nazor. Zemlji koju je stvorila medjunarodna zajednica, bez unutrasnjeg konsenzusa medju konstitutivnim narodima. Ova zemlja realno postoji samo zbog interesa SAD i Vatikana.
može li se OSCE prijaviti na izbore pa da glasamo za njih?
ArielPepsi Oni niti sta preduzimaju niti sta rade a pogotovu OHR. Pi odlasku Esdauna sve je pocelo niz brdo da se krece. Takav profil je hitno potreban ovdje
Puno nam znači što ste zabrinuti. Suze same krenuše...
Covic umjesto da se osvrne i prokomentarise usvajanje ovog zakona o legalizovanju kriminala, on okrene pricu o migrantima, sto je njegov vec poznati stil i sistem.
"Sve je po zakonu" , koji se podesava na nacin, da bude kao paukova mreza u kojoj se musice hvataju, a bumbarovi prolijecu.
mojne se ba toliko sikirat i kidat, dokundisaćete sami sebi tako, pa šta ćemo bez vas ondak
Niste zabrinuti s Dodikovim i Čovićevim namjerma o razbijanju drzave a o ovome jeste
Da li si uopšte upućen koji zakon je donesen?
Pu mater vam jebbem zabrinutu. To je sve sto umijete,biti zabrinuti. Nikakve korist od vas nema pizzda vam materina.
U pravu si. Oni trebaju da rade nešto konkretno dok mi treba da sjedimo sa strane i samo posmatramo i komentarišemo.
pa normalno, svi ujljebljuju i uzimaju pare, tako se finansiraju. jedino Komsic nije omastio brkove, al zato ce i propast ko stranka...nazalost. nas narod funkcionise samo po principu interesa :( daj mi pa cu ti dat, i obratno. nema ljubavi
A da sta poduzmete po ovom pitanju?
sta imas biti zabritnut, dignite ruke od nas na vrijeme.