Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mene zanima samo ko bi ratovo.. Babe i djedovi sa štapovima? Mladih nit ima, nit ih zanima rat a i kad bi doslo do sukoba 99% bi ih uteklo napolje. To bi baš bio interesantan rat za gledanje.
Na klixu ima ratnika koliko ti srce pozeli.
Pa ne ratuje većina jer želi, kad ti neko napadne na grad, selo onda braniš svoje. Ima svakako budala koji jedva čekaju da krene rat pa da pokažu šta stvarno misle o komšija, kao i u prošlom ratu. Šef NATO-a izražava zabrinutost, imaju izvore da saznaju koje gaće nosiš a stručnjaci sa Klix-a ga smiruju. Čovjek se brine za nas, a mi njega smirujemo.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
na prostorima Balkana rat se ponavlja u prosjeku svakih 50 god... vec je proslo 30! uzivajmo jos malo u miru!
Predlažem rješenje nesuglasica kao u filmu Troy, Achilles vs Boagrius scena. Svaki narod odabere svog šampiona, dobiju 3 mjeseca da ih prebildaju i natope steroidima i onda battle royale ide, čiji ostane živ, taj narod je winner winner chicken dinner i dobije BiH.
Prosto je dirljivo kako se ljudi brinu samo da nama bude bolje i misle samo na nas. Ganut sam do suza
Dajte sankcije Čovi i Dodi i 99% problema nestaje, nema smisla praviti se grbav i hvatati sjenke kobejagi.
Ako mislite odvojiti nesto preko noći onda se varate. Sukobi u Srbiji će odmah početi kao i u Hrvatskoj. Lp
Lagano svijet pripremaju preko medija za novi rat u Bosni a i na ovim prostorima. Varaju se i u NATO i susjedi ako misle da će ovaj put ostati na Bosni.
Samo pojačajte, naš stayling to može izdržatiiiii :D
ZASTO nas plasite pricama!?!?!?!?!
Svi samo šupljirate te NATO te EU Pa primite ovu zemlju u bilo šta
Selam za govedo iz Laktasa
Nista ti nemoj da brines, bosnjo ce da vas primi otvorenih ruku. Vole sejtanske okupatorske sile!
Tako je i nikako drugacije...