Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sad malo ja
Ja ga nabijem ko glasa za ovog retardiranog
I Ukraina je nama pomagala kad je trebalo, dolazili su da se prikljuće vojsci RS Bolje da ste pare podjelili demobilisanim borcima ili socijalno ugroženim ljudima.
jos malo i ode sefko na smetljlšte istorije.nas dragi šefikus😂
Eee Jaffa nas. Otresa redovno onog čobana iz Laktaša po institucijama ko skinu. Da se sažališ.
hoce se naradit prvi dan..
Da nije istina bilo bi smiješno. Ovako je zalosno.
Željko Komšić odradio posao za desetku.Pravi državnik i predstavnik svih BiH građana.Željko, hvala ti što postojiš, hvala ti što niko ne spomenu da si korumpiran,da si pokrao milione,da imaš vile i stanove.
Sretno !!!!!! Ali nama sa tobom!!!!
U hokeju na ledu se ovako postave mjenjaju, samo su ekipe u hokeju puno ozbiljnije institucije od naseg presjednistva 😂
Sarajevski svijet: pametni i papci, pohlepni i lijepi, umorni i mladi, mlađahni i mahniti, bogati i jadni, jedri i bolesni, visoki i trošni, ljuti i lavordžije, šareni i geniji, dijaspora i jalijaši, željovci i pitari, djeca i odrasli, vjerni i nevjerni, moćni i pobožni – sve u svemu, skoro četiristo hiljada gradskih atoma. I da se ne lažemo, tu nema kraja. Sarajevo se ili voli ili ne voli.