Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zadrzite svoj milion i uzmite vi nase migrante !!!!!!
@mirrorcic BOLJE DA VAS UZP NOSE, VI STE VECI PROBLEM OD BILOKOGA. SMO CAS UZP NIKO NECE I NE ZELI, CAK NI "BRACA" KONYUSHARI VAS NASELJAVAJU RADIJE PO BANIJI SAMO DA IM NE DOLAZITE U GRADOVE, A NI MI U BIH VAS NECEMO I NE ŽELIMO
aleminho. super ideja...
Kakvi milioni? Vrijede li svega onoga sto trpe gradjani? Dodik je svakako predsjedavajuci i treba njemu prepustiti da rijesi situaciju a znamo njegov stav. i tvrdoglavost. Ovi iz Sarajeva vide tu samo pare a ostalo ih ne interesuje.
@rizoprdnoblizo YBO TI ON MTR UST.HASKU. IOM ZARADJUJE
Samo vi nastavite da dajete pare IOM-u, oni neka to peru dnevno sa par firmi, a onda optužujte domaće vlasti za pronevjeru.
Nije na pomolu, nego je u toku.
ARBIH NA DRINU!!!
@gooUser1599995123... ARBIH ne postoji kao n8 "R" BIH
SDA će potonuti zbog migrantske krize. Ljudi doživljavaju SDA političare kao ljude koji dovlače migrante. Vize za Pakistance još nisu ukinunte a oni mlate naše policajce u Sarajevu. Samo dalje tako. Migranti i smai znaju gdje je granica RSa. Tamo nema dizanja policijskih auta iz vjerskih razloga.
Nasi politicari ce naravno te milione sebi zgrnuti u dzep, zato i jeste situacija ovakva, koriste situaciju tj.migrante da bi dobili tu pomoc koju vjerujem ni 50% nece ici za svrhu u koju je poslana. Tako ce opet nestati milijarde pomoci kao one posle rata sto su dolazile za izbjeglice i raseljenje, a ni dan danas ljudima nije nadoknadjena ratna šteta. Naravno situacija s migrantima bice sve gora i gora. ZALOSNO!
Pomoči im da pređu u EU i da idu tamo gdje su krenuli.svakako su došli u Bosnu iz EU iz Grčke i Bugarske
Šefovi bh. i austrijske diplomatije: U BiH je na pomolu humanitarna kriza, rasporediti migrante PO EVROPI
kupaju se na izvoru Bosne čovječe.zagađivanje vode.
I treba ih rasporediti malo u Njemačku malo u Austriju pa u Francusku i tako redom
I kaže hvalA Kurzu za miliončiće, ima još mjesta za migiće a i za milončiće..,
svi zatvaraju granice zbog korone.nebi ja tako rekla.mislim da su korona migranti u pitanju.
što im niste nudili pomoć tamo odakle su krenuli.stigli su do Bosne pa ćete tu pomagati.ma de daj..
Rasporedite ih van drzave
Zasto ti ""šefice BH diplpmatije"" nisi rekla ""Austrijskom šefu dipllmatije""" da bi bolji potez bio da njegova zemlja prihvati 1000-2000 migranata.
To boookir i ceka zato sva ova i frka..