Komentari (148)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izetbegović na aparatima. Njegov Efendić kandidovao čovjeka bez ikakvih razgovora sa istim. Tragikomedija. Ničija nije do zore gorila. Dinastija Izetbegović je jedna tužna epizoda koja se, srećom, završava
Nesto ovde dobro smrdi. Treba Šehovicu cijeli dan da se oglasi da on nema veze. Da li je usmeno priznao pa papirologija u sljedeci 48 sati ili nesto drugo. Sto njega bas prijavise za kandidata . Puno pitanja a malo odgovora.
ako si kandidat ide glas za tebe
Nije ti puno trebalo pa da počneš kakuckati. Čudo je šta je sve u stanju Hadžifejzović fabrikovati. Vidjeli smo u tebi neki potencijal. Šteta.
ne boje se oni njega u predsjedništvu, već se boje da ne uđe u tužilaštvo. stranka za BiH, kao politički mrtvac , preuzima prljavi dio kampanje, da bi nakon izbora kroz ma kakvu koaliciju ušićarila neko mjesto na budžetu. "moralne vertikale" tipa Efendića, Konakovića i inih SDA pulena/preletača su jedino za svoju g.z..cu zainteresirani. Ali opet, oktobar ide do glasača je. Nadam se da neće opet biti :" birali smo da bi kukali"
Okani se ti druže izbora već radi što najbolje znaš. Hapsi lopove i bori se protiv kriminalaca. To nije nimalo nečasniji posao od manje značajnog člana Predsjedništva, iako je ovdje veća zarada i za duplo. Inače, respekt za dosadašnji rad!
I kad ste pomislili ovaj ima sve sarafe u glavi a ono njemu treba sasija. Mescini njemu godi medijska paznja. Sta je sad. Il el President ili attorney general.
Ooo nipošto jarane, taman smo se ponadali da ćeš postati glavni tužitelj, da ćeš napokon nakon ovoliko godina nerada i nepravde u pravosuđu ti zavesti red i pravdu i sprovoditi zakon kako treba. Ne ulazi u te vode, ne sjedaj sa onima koji ovu državu vode u propast.
Nije lako tricu napustit..
Nažalost Bosanci(ostali),nemaju pravo kandidature u Predsjedništvo,izbori nisu demokratski i nisu građanski...bojkot izbora.
Efendic namjerno rusi državu, on mora odgovarati pod hitno
Ispipava kakve su mu sanse,eto sta radi...
Eto SBIH iskeširala 25 000 KM za kandidaturu, a on nije ni znao da su ga prijavili. Ma daj.
SEHOVICU, OVIM POKAZUJES DA SI KUPLJEN ILI DA NEMAS POJMA O ZAKONU KOJI SPROVODIS. OBOJE CE TI DONIJETI VELIKE NEVOLJE AKO SE JAVNO I VRLO JASNO NE OGRADIS OD KANDIDATURE. U SUPROTNOM CES IZGUBITI I POSAO, A ZA PREDSJEDNIK REALNO NEMAS NIKAKVE SANSE. DODUSE, MOZDA JE POENTA OVE ZVRCKE I DA SE DISKREDITUJES KAO OZBILJAN KANDIDAT ZA GLAVNOG TUZIOCA. U SVAKOM SLUCAJU MORAS SE JAVNO OGRADITI, INACE SI POTROSEN ZAUVIJEK. OVO TI NIJE NIKAKAV PROBLEM AKO NISI NESTO NAIVNO POTPISAO...
Pametnom je i išaret dosta, a novinaru klixa izgleda odgovaraju špekulacije.
Prepo se! Šteta