Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne mrzim rome ali stil zivota kako od djetinstva se ponasaju i dalje sami sebe diskriminisu...a iti se Sejdicu nisi oglasio ima 100g nego sta je sad belaj migranti preuzeli pozicije ???
Romi su zlo, svi su isti, bolesno pleme
Sejdo, bez ikakvog vrijeđanja, ali, Romi su u BiH nastanjeni od kad za sebe znamo. A još nisam vidio ni čuo ni jednog Roma koji priča tečno Bosanski, Srbski ili Hrvatski jezik. Ispravite me ako griješim. Ali, ja sam u drugoj generaciji u Švicarskoj i ljudi mi samo na osnovu prezimena mogu naslutiti da nisam rođeni švicarac. Kako to?
Sejdic Dervo, bivsi drot sa Bjelava
to nije ok
Bil opadnu cijene aluminija i bakra eto ti ga Sejdića da se i on ko biva oglasi u vezi diskriminacije 🤣🤣🤣
danas je dan roma...
Kao i bosnjaci u rs nemaju svoj jezik nemaju pravo na zaposlenje u drzavnim firmama itd
Ima jwdna firgosica iz Visokog radi u Sqrajebvu za lovu, pune je Swjdic i Bekan
Ovo nisu problemi drzave vec problemi "romske kulture".
Neradnicka klaso
Sejdiću, ima jedna druga nacinalna manjina koja gore prolazi od vas u BiH - Bošnjaci!
Diskriminisu se sami, druze! Niko nije dobio vise pomoci od njih, nikome nisu dzaba davane kuce i stanovi kao sto su njima, ni o kome se ne prica kao o njima...ali, oni sto mogu rasprodaju, sto ne mogu prodati uniste, demolisu kuce i stanove i vrate se gdje su i bili! Dosta vas je vise bilo! Jadna ta djeca samo s vama, njima niko ne moze pomoci, a jedino bi njima od svih vas pomoc trebala. Nakon odrastanja u takvim porodicama od njih se nista dobro ne moze ocekivati.
Cast obrazovanim damama Romkinjama Jovani Barbu, Dalili Ahmetovic, a ostalo velikim procentom su za sve sami sebi krivi. Koliko su novih dodijeljenih stanova devastirali, prodali prozore i nakacili najlone.
Evo firgoša....dugo se nije oglasio ha ha ha
Koliko su i sami Romi krivi.i? Koliko.su donacija prokopcali, koliko stanova devqstirali, koliko prozora novih izvadili i prodali, i najlon stavili na prozore
Pomozimo nasim Romima.Zeleni gmazovi, STOP koristiti
ROME, za vasu zelenu propagandu.
svi smo druze nije samo romi