Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iskreno, od svih komunalnih preduzeca Rad mi je najbolji, al eto valjda ministar zna bolje
Samo u segmentu odvoza smeća su bili dobri, kod nas možemo sat po njima riktati koliko su tačni. Sve ostalo od čistoće ulica, broja kanti za otpatke na frekventnim lokacijama je bilo daleko ispod zadovoljavajućeg nivoa.
@4fun Vera zamjeni Selima, a komesara Mevludina zamjeni onaj Miloš ili kako mu bi ime? hajd nebitno uglavnom pametnom je dovoljno
Pitam se kako li će ovaj vječni "najuspješniji " menadžer da izdrži bez direktorske fotelje.Ukoliko SDA u naredna 3 mjeseca ne preuzme KS, tvrdim da će se ovaj učlaniti u neku od stranaka šestorke.To mu ne bi bio prvi put da mjenja politička ubjeđenja(SZABIH).
Sad akobogda redom sve direktore u komunalnom rad smjenite jer oni su prave lopuze
Ima ih sigurno 5-6
Ogledalo SDA su naselja alipasino, mojmilo, dobrinja...prljavo da be moze bit prlhavije..sda je od ovih naselja uzela lojacine pored puteva i dala ih podobnim sda tajkunima..ni marke nije ulozila u uljepsavanje ovih naselja...
Ovdje se gleda ime a ne kvalitet. S druge strane, vjerujem da je dotična gospođa udata za Bošnjaka s obzirom na prezime. I vjerujem da je žena sposobna da unaprijedi rad u preduzeću. Stoga, svi oni koji žele da u Sarajevu žive samo Bošnjaci, su izdajice svoje domovine, jer BiH nije samo Bošnjačka, već je i Bošnjačka.
@sejtan sjekac vlaška nije sigurno.
odlazi menadžera,uvaženi Selim Babić,dugo je i bio 4 mandata.iako je zapošljavao stranačke kadrove njegovih spasioca,Skaka,Koldžo,Fišo,Ganija,Radeljaš Zukić nisu mu pomogli.Šta je ostavio iza sebe? -nesređenu Deponiju-svog predsjednika sindikata 4 svoja službena auta penzionisanu šeficu računovostva sa ugovorom o dijelu "enet point"20 godina vlaadara svih kompjuterskih programa sa milionskom isplatom mnogo poltrona .
ma ne znam vala šta da ti kajem, nije u redu da selim više ne bune direktor, jerbo on je navikno na to i rođen je za otaj poso
Cestitke Vladi KS,sto brze i ostale mjenjate.Ne dopustite da isti ostaju u foteljama,kojima ste oborili izvjestaje o radu.
A hoće li mijenjati komplet managment firme, ili samo direktora?
Neka su smijenili ovog Babica.Zlo koje je rukovodilo RADOM.Nadam se da ce doci bolji covjek od njega.Dozvolio je sintorima da rade sto hoce.Masa ubica je na nasim ulicama.Sve poteklo iz ove firme.Nadam se da ce platiti za svo zlo koje je ucinio.Od zene ofarbane plavuse ne smije progovoriti dok ne digne dva prsta.Zato se izivljava na neduznim zivotinjama.Odzvonilo je i tvoje Babicu ubico.
Grebo majku , sve korporativni stručnjaci , a niko neće raditi.... Niko da napravi protokol kako se to treba čistiti ulica,kako se to istresa kontejner, kako se to ispravno asfaltira rupa , kako se čuva državna imovina u firmi, kako se preventivno posipa sol kada internet bruji da če u noči zahladiti, a niko kao nije znao..... sve manageri,dipl.ing.palci...
polako sad kada papiri vidi svjetlo dana, ko sta , kako nabavlja i zaposljava pa cemo cijeniti
@cluchioc1 pa bio je Hubijar direktor pa je iz tvojih usta , iz usta tvoje djece i roditelja izvadio 250 000KM i gurno u svoj dzep ! pa je bio i Brankovic , pa je bio i Drnda pa i Kemal C. ne rise majke ti
senad i merima u genocidnoj tvorevini mogu biti samo čistači ulica ali zato servi vladaju Sarajevom.
Jazuk! Ako bude bar malo objektivnosti vidjet će se kakvu je pustoš iza sebe ostavio ovaj mladomuslimanski(Omera Behmena) kadar.Nadajmo se da će nova direktorica, a s obzirom na poziv-pravnica, za sve uočene protuzakonitosti pokretati odgovornost njenih prethodnika.
Ovaj smijenjeni ljigavac nije nikakav mladomuslimanski kadar. Radio samo za sebe, zapošljavao kadrove onih koji su u tom trenutku na vlasti i mijenjao dres po potrebi. Zato je i ostao tako dugo direktor.
Napokon ode i SelimAga!