Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam čija je ideja da se pojavi Zahiragić. Pola Sarajeva ga organski mrzi hahahah
bas fin momak, profinio se
Druga polovina Sarajeva mrzi i mjesto kroz koje je ovaj prošao
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Za SDA baš vrijedi ona "Duzni i Bogu i narodu"
Građani su dužni da očiste Sarajevo od SDA
Bolji je u ovom slucaju SDA kandidat. Cengic je odron teski
Sdaadžibajko bolje bit fuksra na slobodi nego bogatun u pržunu o bajko nesrećo moraš drkat pljuc
Trebaju novinari otići u ćuzu i pitat Baju koga bi on podržao da je na slobodi
Sda varalico stara nećeš moći ove noćinašmrćite se Ibrine koke da lakše podnesete bol kao luzeri u nedelju
Niti jedan "jaci" sda clan nije prihvatio da izadje na megdan Cengicu! Cak petero odbilo, te boli stomak, te mora kositi travu u nedelju.... Uhvatili ovog levata koji nikad nigdje nije bio i najsitniji rukovodioc! I sada bi taj levat trebao voditi veoma vaznu opstinu! Strasno! Kakvo omalovazavanja stanovnika Starog grada od strane brace i seke i njihovih malih zelenih!
Pa zar ovaj Mirza Batalović nije Hadžibajrićevo potrčkalo, ne znam odakle on ovdje ??
E cuj ovog Batalovica iz koje on ono stranke dolazi.Ovi nesovci bas nemaju obraza al kad bolje razmislim pa oni su bas na pravoj strani.Lopovi uz loppve.
SDA nije na vlasti u Starom Grad 10 godina, upravo je trojka bila na vlasti..
Nemam komentar,samo mogu reci fuj, na ovo nemamo nikom nista dužni.
Nemak komentar.Samo mog
Dzenan je olicenje postenja u odnosu na Cengica koji je vazda muljao sa Hadzibajricem, sad oko Cengica svi oni koji su uzeli od opstine parkinge i koji nesta tale.
Jedva cekam da ovo zavrsi da vise ne slusam nista o ovima
Veliki gospodin je ovaj Selimbegovic i veoma pametan. Ko ga je slusao zadnjih dana tokom duela sa Cengicem zna o cemu pricam.. Dok Cengic poput onog Niksica vrijedja svakog ko nije iz Sarajeva ovaj ujednijuje !
Ja kao pravnik, kada slušam Selimbegovića, pljunuo bih na svoju diplomu (sa UNSA, usput) ako bih za njega glasao. Doduše ovo je ŠBBKBB konstatacija, jer mi je prebivalište u Centru.
Ne brinite se narode, sad će sve biti bolje.
ko izbori za predsjednika amerike