Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Totalno ste nebitni.
Free Palestine
Drago nam je da ste konacno otkrili karte vi iz NES-a i Stranke za BiH (kakava sprdacina od naziva), kao i DF, tako da znamo ko je prodavao ovu drzavu a nama poturao kojekakve lazi, mada ni Cengic nije nikakav izbor, jer ce se prikloniti Komsicu i DF-u, ali nakon izbora...
Zamisli pored Tanovica i Mandica jos i Cengica da dobijemo. Pa bolje da zakljucamo opstine da barem struju ne trose.
Cengic je upoznat odlično sa kriminalom oko poslovni prostora, stanova opstinski i parkinga..stitice hadzibsjreviceve kriminalce
Dženan će pobjediti i neće dozvoliti nastavak politike krađe parkinga. Čengić se okružio ljudima koji drže parkinge, vodo Hadžibajrića i agitovo za njega pred izbore, a znao za lopovluk.
Idi ti u Vogoscu pa tamo bacaj suplje,pusti stanovnike starog grada da biraju ljude koji su rodeni u starom grad,koji je vole i prije svega znaju kako je unaprijediti.Ti sigurno taj nisi fataj se trotoara to ti je domet.
Nek Irfo fočak može biti načelnik, iz dubka u fotelju...
I Vedad Deljkovic Sandzaklija koji se umislio da je gradonacelnik
Bravo patriotski blok SDA, SZBiH, NES iDF do pobjede nad izdajnicima trojkašima...
Podvožnjak Semir i Trotoar Dženan
Odma mi naumpadne podvožnjak kad pomene Semira