Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kapidzic je dobar komad balkanskog krkana.
Zasto - mozda sto vam neda pardona. Lik vas ubi svaki put kad mu stanete na crtu. Niko ne smije sa njih u duel. Trojkasi bjeze od njega ko djavo od krsta.
mahir devic na aparatima
Zar ima iko na ovom dunjaluku ko bi zelio biti clan ove banditske stranke. Hajde pogledajte se u ogledalo ujutro recite : Ja sam clan SDA.
Pa necu biti clan stranaka trojke duginih boja pa jel
Konacno je i onoj manjini sto su dali glas ovim izdajnicima zazvonilo!!Valjda vide kud nas ovi odvedose...
Pretuzno, i nakon svega Sebija zove licno kako ce se glasati i namjestati po mjesnim odborima.. hajte vi na zgariste historije glupsoni!
Gdje je ovaj Jahja docent
Kapidzic za predsjenika KO abd! Onda ce napokon biti smijenjen iz komisije za nacionalne spomenike jer ne smije imati funkciju u stranci a biti u komisiji, a vec je vakat da zadnji bakirovac koji se ko nesto pita odj#be ;)
Nije mi jasno kako ovi sa vise funkcija mogu obavljati niz poslova, a sve u radnom vremenu i primati platu za svaku funkciju u punom radnom vremenu, a takvih je jako puno
Ovaj kapidzic jeini koji nesto vrijedi u sda
Sve je ovo lijepo Sta je sa Fikrom Zasto sutite ljigavi SDA krimosi Sklanjate se u misije rupe Koliko kriminala imanu ovoj SDA ima mozemo od tih pokradenih para napraviti novu drzavu
Ovaj Kapidzic je promasio stranku 100%.
Ovaj Kapidzic je bar dokazao da je cestit i pidten.Cisto sumnjam da ce on biti izabran od ovih lopova
Ovaj je osim cestit i posten... Pitajte mu bivsu zenu i roditelje
E cuj ovaj izgubio izbore za nacelnika Starog Grada i Sda ga tura za Predsjednika.Ja rezonujem da sa Sda predaje.
Što više gledam konakovića, sve mi je draži Kapidžić
Ovi tonu ko titanik
BUDUĆI PREDSJEDNIK STRANKE AKOBOGDA! VAKAT JE!