Komentari (136)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve stoji, u pravu si...ali manimo se prikupljanja politickih poena na tragedijama. Hajmo, predsjednik si stranke, sastavljaj prijedlog zakona u kojem ce se napokon poceti sa ulica sklanjati "odranije poznati policiji", pojacaj kazne za nasilnike, poostrite uopste taj krivicni zakon, i zakrpite u njemu rupe na osnovu kojih se izvlace od kazni. Ukratko, radite svoj posao.
Joj ovih botova, pa mene je sramota za vas eto. Odgovoricu samo kratko, posao politicara je sastavljanje prijedloga zakona o nekim stvarima, amandmana i slicno. Nema veze hoce li se ili nece usvojiti, sastavi zakon, predstavi ga, a ako je prijedlog dobar i ne usvoje ga zna se...narod kazni vlast i to je to. Ali nemate vi pojma, niste od komunizma odmakli u glavama
Pa i ti si Efendicu ubica
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Dan žalosti se više komentariše nego inicijative da se ovo stanje promijeni? Sjedite i donosite nove zakone, to je pravi posao, RADITE SVOJ POSAO za promjenu!!
Efendiću po ko zna koji put , i ti si zaslužan za ovakvo stanje danas . Podržao si trojku do kraja doveo ih do završnog čina i sad se izmakao . Sad oni rade sve da pogoduju Beogradu i Zagrebu. Zato i nije dan žalosti ..Da je bilo ubistvo u Stocu ili Laktašima danas bi bio dan žalosti.
ne seri više rumeni
Efendicu, promasaje pravis. Pokrij se.
Imam i ja prijdlog za ovakve : ponovo uvesti malte i maltarinu . Zaci Efinicu tebe bi vratili tamo odakle si sljego.
Pa ti si ubio čovjeka i koliko si ležo legendo? Ostavka iz moralnih razloga? Moralan si kad nije po tvom dupetu.
To je ta Trojka i promjene koje su najavljivali.
Kao da ce dan zalosti ista pomoc. Rijesite se vi svojih sponzora kriminalaca odnosno radite svon posao. Ovako jeftini pol poeni
ma maarš.. vi ste krivi za sve što vam se desilo, gradačac je kasaba. da niko od sudija, policije, političara nije znao ko je onaj monstrum, ma hajte. kasaba ko kasaba, štite se kriminalci i svi su u talu.
Efendicu slazem se sa tobom o mnogim stvarima,ali za ovo nemas nikakvo pravo.Sta treba radi nekakvi kriminalaca sto su poravnavali racune medzusobno, da se omalovazava citava ova manifestacija. Pa nije to bila poplava ili saobr. nesreca . To su bili kriminalci. Na kraju krajeva sta ima sarajevo sa tim. Svaka cast za par gradova u BiH koji nemaju lose misljenje o Sar... ali vecina ih nas nepodnosi sta vise mrzi gore nego srbi.
Ček, zar ti nisi ubio čovjeka i ostao na slobodi? Baš se vidi da si bio SDA, k**va o poštenju.
hahahahahaahahah NAJBOLJI ODGOVOR , ZA NOBELA.....
sve ti trojka kriva a još su u vlasti sa njima u ks.budi gospodin i sam izađi iz te vlasti
I u beogradu su prvo završili utakmicu pa onda proglasili taj dan.
I još niko nije podnio ostavku.
Ovo za tragediju u Gradaccu je uredu.Semire morbidno je na ovome sicariti.Bolje bi bilo da nam kazes u kakvom stan ju ti je Sbih.Urnisao si je.Zbog tebe i onog mazluma Smajica koji ti koke namjesta na dnevnoj bazi ostajes bez clanstva i uglednih kadrova.Osam clanova Predsjednistva za 6 mjeseci ta ostavilo.Poslanici Tk,Bpk,Sarajevo,Brcko slijedi Federacija.Ti lider necega?
Ne rise Efendicu, svaki dan umiru ljudi. Dan zalosti je zapadna tvorevina. Vi politucaru ste mnogo krivi ta atrofiju drustva. Zbog vaseg kriminala radja se novi krominal jer nazalost omladinac kaze sta cu ja uciti i bizi fin kada sutra ce biti primljen pripadnik partije. Kako su muzicke licnosti koje na Hayatu obitavaju zaposlile svoju djecu u Bh Telecom i druge institucije?