Komentari (321)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
3 metra drva ideš u zatvor , ubiješ čovjeka na pješačkom - uvjetna.
ZATVORSKE KAZNE ZA RESPIRATORE ‼️
Normala, znaš ti šta su 3 metra drva?
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
dobro je proso...da je isjeko tri metra drva...dobio bi godinu zatvora...ali asim sve zavrsi...
Problem?
I TO AKO U ROKU OD 3 MJESECA NE NAPRABI KRIVICNO DJELO, NEMA NI UVJETNE‼️
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kakve "olakšavajuće" okolnosti?!?? SRAM vas bilo zbog tako blage kazne! Jedina "olakšavajuća" okolnost je što zna one koje treba znati! FUJ!
pa dragi ljudi vam se bolje nije moglo dogodit. ovo uklanja svaku sumnju ko ga je poslao.
Svaki normalan narod bih odmah otišao u zatvor. A on uživa u svojoj fotelji. Puj!
Bas me zanima , da je to uradio rudar iz Kreke, da li bi dobio uslovnu kaznu...
Nije nehata, nego nehaja. Budale
Selam sudija, reko mi Asim da se javim.
Ja,i?
vokabular kojim baratas(ako uopste znas sta to znaci) ti je od 5 rijeci tako da ovo tvoje "Ja i" vjerujem u tvom mozgicu djeluje kao prosto prosirena recenica
Ako nekog u roku godinu dana ubije ima da odlezi 2 god ili plati kauciju od 50 hiljada
Necu da grijesim dusu ne znam sta se desilo,a sigurno mu nije lako da živi sa tim. ima neko ko ce da nam sudi svima. Momak odlicno radi i pokazao je da je vrijedan povjerenja a sigurno ce da nastavi da gradi i radi dobro kao do sada tako da ostavite se bespotrebnih dusmanluka i ljubomore bicete puno sretniji i zdraviji.
Ne miješajte jare i pare! Neka radi dobro, i treba da radi dobro, jer je dobro i plaćen! Ovdje se radi o ubistvu pješaka iz nehata, za koje je osuđen preblago! Pred zakonom bi trebalo da smo svi jednaki, ali nismo. I to ovaj primjer pokazuje! Sudija treba da se stidi!
Majka Tereza
Ala ala ala to ne valja
Malo je simptomaticno da se ovo dešava upravo u danima kada je napustio SDA, prvo centar Safet Zajko pa sad ovo.Naravno,za ovo je trebao odgovarati mnogo ranije ali očigledno prikrivan od strane bivše stranke
Znalo se čim SDA napusti da ce ga na*uzit 😅SDA BOTOVI!
Jebe. ti pravdu i sud
dabogda sutra mene raznio autom i dobio 500 godina zatvora
Sad ce njemu iskopati sve sto se ikad moglo pa ce mu nakacit !!