Komentari (156)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Delic je fin momak samo laze da je nestranacki kandidat...visi po kafama sa Konakovicem i po kancelarijama NiP...samo eto ne rucaju svaki dan zajedno.
Četvorka, čuvajte se v, ovaj je preyebbo Sarajlića!😲
Jes da je rumenko i SDA ali je vrijedan i radan covjek, za to mu svaka cast, jer radi nesto konkretno u zivotu, nije besposlicar i uhljeb.
samo falsificiranih
Koji god da bude izabran dobro je. Aferim obojici.
Dovoljno je reci jedan momak protiv 4 stranke!!! Svaka cast na pobjedi
Ako je razlika izmedju njega i Protukandidata bila 400 glasova, a na CIK-u stoji da je prebrojano 80%, kome ovaj prica bajke?
OVAJ MALI SMRAD EFENDIC DA JE KAKO TREBA NEBI BIO U SDA
Semir je odlican nacelnik kojeg svi gradjani Sarajeva.
Vole**
Ja bir rek'o da on nije izgubio izbore,prije bih rek'o da je izgubio glasove
Sto ne dijelis cokolade i mimo izbora?
Ma Semir nema veze sa ovom ideologijom SDA i ako je pametan napustit ce je jer ga samo vuku u ponor, evo to je vidio na ovim izborima!
Sinoc proglasava pobjedu, u kasnim nocnim satima desi se preokret i sasvim slucajno otvorene vrece zalutaju u opcinu. Naravno Efendic negira sve navedeno. Cak se ljudima koji nadgledaju zabrani ulaz u opcinu. Opet SDA mafija ne zeli priznati poraz i na bilo koji nacin pokusava spasiti posljednjeg preostalog u igri
Ma nemaaaa sinoc samo sto nisu izbrojani lafo se broje cijeli dan hahahaha sta ima kako si dobaati?
Eeee moj rumeni pipune
Ulazio među izborni materijal pa zna
To skrivate dokaze kao za jadnog dedu??