Komentari (146)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi bi kao nesto da mijenjaju, a svima misao samo jedna. Kako da se docepaju fotelje i budzeta.
Osnovao je stranku jer nije postao predsjednik SDA. Svi se ko hijene bore da izbiju na vrh radi slave i hapanja.
naprijed sa rasparčavanjem bošnjačkih glasača...i čudno nam kad Hrvati sa 10% udjela stanovništva imaju poluge svega... jer 90% za jednu stranku glasaju
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Jel i Koldzo mlada nada 🤣
Onom jednom frajeru referenca sto je 1999. godiste i sto je iz Mostara hahahahahahah Sead Kozlic dva puta naveden. Jesam rekao Sead Kozlic ?
Onom jednom frajeru referenca sto je 1999. godiste i sto je iz Mostara hahahahahahah Sead Kozlic dva puta naveden. Jesam rekao Sead Kozlic ?
Iz dana u dan ovu državu sve manje volim a bio sam strašan patriota nekad.Fujjj sve u ovoj državi
...samo vi svirajte krcu; moglo bi ovo iznenaditi.
Propast
@goo455 ne znam ko je Zdravko Miletic.Ja znam za Zlatka Miletica koji bas i nije neka velika promjena, a ako ti taj kojeg spominjes,Vukanovic dodje slucajno na vlast kukala nam majka.Shvati da se on ne bori za cjelovitu BiH, a protiv Dodika se samo bori za vlast i privilegije i ako kazem, slucajno dodje na vlast onda ce pokazati svoje pravo lice.
Kasno Mehmedoviću,u posljednjih nekoliko decenija ti gledaš kako se uništavaju svi segmenti života i tek sad to primjećuješ.Trebao si otići zajedno sa Dinom ,ali sada ti je za sve kasno.
Nedžad Koldžo hahahahhaa grohotom se smijem
TANAK KADAR...
Plaćene reklame klixa?
Kakav predsjednik, takva mu i stranka. Sve sami sljam, odpad i propalo clanstvo Fahrovog SBB-a
Moj Šemso ko te lično ne zna skupo bi te platio….
Mlad perspektivan SAMO 30 godina u SDA , 30 godina nas spasava i sta sad naljuitio ga Bake jal Sebija. Vidim ima i ovih sa bradicima bez brkova, ma ljepota jedna.
Samo ti Alma Colo jos fali
Stari, novi krokodil, u Bh političkoj močvari
sta je tu novo i ko je tu novi