Komentari (125)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Plata politicara treba da bude 500 KM da vidimo patriote
Ko će da usvoji taj zakon? Političari?
@Vitez Levat jedan ne zivi on od plate.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa kradja je u prirodi sda kandidata ..ni alija nije dobio izbore glasovima negos e nametnuo ..sta sada ocekivati od raspalog bakira nego da postavi krezubog klovna ..presmjesno ..ali u sustini dzaferovic i jeste slika i prilika jednog usranog bosnje balijandera ...ma dabogda sve izgorilo ..
Ovo je najveci lopoc u usk
Čovječe ljudi nisu glasali za tebi, ne žele te....ne znam na kojem jeziku više da ti to kažu
Treba mijenjati izborni zakon. Svi kradu na brojanju. To može poricati ko hoće al svi kradu tako da neki više neki manje.
ma ti si obican populista koji nista ne radi niti zna uraditi.Da ti nije bilo SDA koju sada pljujes ne bi se znalo ni da postojis
Rekao sam ja da ti više nećeš biti ni predsjednik MZ. Na biro mazlume, zaradi i ti svojim radom koju marku, a ne samo sa naših leđa.
AVDO TESANJ vodi ga u svoj Tesanj pa da vidimo kakav ce biti privrednik .
LJudska potuc...
Jbem ja tebi mater. narod je izabrao SDA, idi koaliraj sa Kukićem, pizda ti materina. Jebo te Boki 13 u ta kriva usta zvaljava, pickurino jedna.
Želiš da nađeš devojku za jednu noć? Hajde na = = > > www.Hotmiss.top
I ovaj ublehaš Šepić,pa nije li do juče upravo on kao i Konaković,Kukić,pa onaj zlosretni Sadik Ahmetović,pa prije njih buljuk mrtvih sda-ovaca,svi oni skupa bili su najzagriženiji i najtvrdokorniji sda jastrebovi,ali čim sebe ne vide u foteljama i pozicijama koje im garantuju moć,pare,uticaj,dilove,talove i još bezkurac povlastica ta zlehuda bagra osnuju nove stranke i palamude o poštenju sebe a pljuju na one koji su ih
Klošarska posla,pa svi ovi nazovi "novi",nezavisni svirači kurca,kao i njohove stranke,pokreti,udruženja i slična navrat nanos sklepana djl(društva jednog lica)upravo su prebjezi iz sda,i sad bi oni sebe predstavljali kao nekakve spasioce i jedina rješenja,zaista jadno,bijedno i ljigavo,to je najgori soj ljudi.
mora se uvesti elektronsko glasanje inace nema smisla izlaziti na birališta.
Šta se ti javljaš, otkako si se rodio na budžetu si. Neka te malo odmori.
Šepiću ti bogami zabičio kao da si oslobodio Sarajevo a u ratu nisi bio ni odrastao. Vrati se u Cazinsko selo ovce plaču zatobom.